Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ház felújítása lehetséges egy...

Ház felújítása lehetséges egy embernek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit új vagyok ezen a területen. Egy régi félig tömés félig tégla parasztházban élek. Rettenetesen gyatra tetőszerkezet, katasztrofális vezetékelés (több helyen már kiégett a falból, van ahol a védő 0-n át jön áram, többnyire nincs azonban bekötve sem a védő 0). Főút mellett élünk tehát a forgalom miatt alaposan megrepedeztek a falak. Külsőre is az esztétikus az utolsó szó ami eszébe jut az embernek. Nem akarok ilyen házban élni.

A kérdésem, hogy mivel lenne érdemes nekiállnom felújítani? Mivel kifejezetten szegények vagyunk, úgy gondoltam hajlandó vagyok megtanulni bármit, ami ehhez szükséges. A villanyszereléstől kezdve a tetőfedésig. Ehhez szeretnék tanácsot kérni olyanoktól, akik már jártasak a témában.

Tudom a google a barátom és böngészem is rendesen a webet, de azt is tudom, hogy egy valódi jótanács sokkal célirányosabbá tudja tenni a keresést.

Létezik olyan megoldás amivel olcsón meg tudom oldani a tető leszigetelését? Olyan trükkök amivel hatékonyabbá tehetjük a házat (mint a sörkollektor aminek az elkészítését tavasszal tervezem)?

Minden jótanács érdekel és nem félek a munkától sem :D

Köszönöm ha időt szánsz rá, hogy válaszolj.

2012. jan. 3. 00:16
1 2
 11/11 Juliusz48 ***** válasza:
A bambusznád tetőnek csak ázsiában használható ahol van akár 60-70mm átmérőjű is amit hosszába kettévágva és felváltva egymásba illesztve használható. De a falak szigetelésére ha fel tudod legalább két rétegben erősíteni rá megfelelhet. Rabichálóval lefedve vakoli kell.
2013. dec. 20. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!