Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szeretnénk megvásárolni egy...

Szeretnénk megvásárolni egy kertes családi házat (kockaház). Ebben az ingatlanban a konyhában van a gázkazán (régi rossz szokás szerint). Kell-e, és ha igen, kitől kell engedélyt kérni, ha át szeretnénk helyeztetni mondjuk a melléképületbe a kazánt?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 09:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ja és kondenzációs kazánon mi is gondolkoztunk. Elég ellentétes véleményeket hallottam róla. Végül többen, akiknek adok a véleményére, mert beépítettek már pár száz kazánt és akik látták is a konkrét fűtési rendszeremet, azt mondták, hogy a kondenzációssal valamennyi megtakarítás lenne, de nem éri meg a befektetés. Mert ilyen régi radiátoros rendszerrel éves szinten legfeljebb pár ezer forintot lehetne megtakarítani. Többet lehetne spórolni azzal, ha a plusz 100-150eFt-ból (ennyi lett volna az árkülönbség a kondenzációs és sima kazán között) ablakokat cserélünk és födémet szigetelünk.

Így ezt fogadtam meg és ezért vettem inkább egy belépő szintű kondenzációs kazán helyett egy már középkategóriás hagyományost.

2011. jún. 10. 09:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettetek, őszintén köszönöm!
2011. jún. 10. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!