Szeretnék egy pénzcsokrot készíteni a keresztlányomnak ballagásra. Segítene valaki, hogy hogyan rögzítsem a pénzt a csokorban? Csinált már valaki otthon ilyet?
Szerintem inkább csinálj/csináltass egy csokrot (pl.rózsát)
és közéjük tűzd a papirpénzt! :)
Megtaláltam a kérdésemre a választ.:)
A pénzcsokor készítése a világ legegyszerűbb dolga, én kétféle elkészítési módot is ajánlanék .
1, a papírpénzt összetekerjük , alul óvatosan megdrótozzuk egy 20-30 cm – es szárat hagyva neki ,utána csinálunk a kiválasztott virágokból , zöldekből főleg borostyánból egy kőrcsokrot és belehúzzuk a megdrótozott pénzeinket.
2, a feltekert pénzeinket rövid üvegkémcsőbe rakjuk , rakunk mellé gyöngyöket , strasszokat , kiegészítőket , ledugózzuk gyertyával v. parafinnal leöntjük a dugót és dekoratív aranydróttal megdrótozzuk szintén szárat hagyva neki és az előre készített csokoralapba belehúzzuk.
Szerintem nagyon visszataszító a pénzcsokor, arról árulkodik hogy mindenkinek látnia kell, hogy pénzt kapott...
Szerintem egy szép virágcsokor, és mellé külön majd egy borítékban a pénz sokkal szimpatikusabb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!