Kinek a dolga lenne, ha szerelés van:?
Albérletben lakom (első) és a főbérlő hívott szerelőket...akik tőlem akartak hosszabítót kérni, mert ők nem hoztak, tovább még nem hoztak glettet és fúgázót, ezért mindent gipsszel oldottak meg...
Nekem kellene ilyesmiket itthon tartanom???
Ja, és a betondarabokat az én kissöprűmmel és lapátkámmal húzták össze, de a kavicsokat már meghagyták nekem. Ez így rendben van? Márminthogy én gondoskodom a takarítóeszközökről is és a végén még enyém a romeltakarítás is?
Világosítsatok fel kérlek, mert ez az első szerelési felnőtt élményem. Ez így kell legyen?
Nos ezek a szakemberek általában drága pénzért dolgoznak, és ha azt mondanád, h takarítsanak ki maguk után, akkor fizethetnéd a takarítás árát is, amiért nem takarítónői fizetést számolnának föl.
Egyébként így van jönnek rongálnak ,javítanak fizetsz és elmennek.
Mesterember is takaríthat, így van, luxushelyeken is dolgozom, tehát szoktam, de azt luxuspénzzel is fizetik. Mari néni meg pontosan tudja, mi az órabér természete.
Gipsszel fugázni csempét fugázó vagy legalább fehércement helyett nagyon ótvar meló, ugyanis ázik alatta a fal, kipereg a fugából. De ez legyen a tulaj baja.
Hosszabbító? Amikor lakást csinálok, minden falra teszek konnektort, elvileg sehová se kell. De régen szobánként volt egy oszt csók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!