Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kinek a dolga lenne, ha...

Kinek a dolga lenne, ha szerelés van:?

Figyelt kérdés

Albérletben lakom (első) és a főbérlő hívott szerelőket...akik tőlem akartak hosszabítót kérni, mert ők nem hoztak, tovább még nem hoztak glettet és fúgázót, ezért mindent gipsszel oldottak meg...

Nekem kellene ilyesmiket itthon tartanom???

Ja, és a betondarabokat az én kissöprűmmel és lapátkámmal húzták össze, de a kavicsokat már meghagyták nekem. Ez így rendben van? Márminthogy én gondoskodom a takarítóeszközökről is és a végén még enyém a romeltakarítás is?

Világosítsatok fel kérlek, mert ez az első szerelési felnőtt élményem. Ez így kell legyen?

2011. febr. 22. 11:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen,nagy problémák. És ez van MINDEN területen sajna. Nagyon kevés a becsületes,munkájára igényes mester.
2011. febr. 22. 13:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Én még a lázadó korszakomat élem, még felkapom a fejemet, ha valami nem illik az én bimbózó világképembe :-D Talán majd kinövöm :-DDDDD
2011. febr. 22. 15:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Már több helyen dolgoztam kisebb bontásokkal jár a kivitelezés(vízóra kiépítése).Tízből kilenc helyen mikor kezdtem összeszedni a sittet,azt mondták hagyjam ezt Ők elintézik.Szóval embere válogatja.
2011. febr. 22. 16:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Volt saját felszerelésed?
2011. febr. 22. 16:56
 15/19 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz?Seprű,vödör,porszívó? Ne viccelj már.
2011. febr. 22. 19:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem. Hosszabbító, glett vagy fúga vagy gipszpor.
2011. febr. 22. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Nos ezek a szakemberek általában drága pénzért dolgoznak, és ha azt mondanád, h takarítsanak ki maguk után, akkor fizethetnéd a takarítás árát is, amiért nem takarítónői fizetést számolnának föl.

Egyébként így van jönnek rongálnak ,javítanak fizetsz és elmennek.

2011. febr. 24. 00:38
 18/19 anonim ***** válasza:
mivel albérletről van szó,valszeg a tulaj nem egy korrekt vállakozást bízott meg hanem odaküldött két alkeszt a sarki krimóból, akik fillérekért összegányolták a dolgot.
2011. febr. 25. 05:53
 19/19 ekeke ***** válasza:

Mesterember is takaríthat, így van, luxushelyeken is dolgozom, tehát szoktam, de azt luxuspénzzel is fizetik. Mari néni meg pontosan tudja, mi az órabér természete.

Gipsszel fugázni csempét fugázó vagy legalább fehércement helyett nagyon ótvar meló, ugyanis ázik alatta a fal, kipereg a fugából. De ez legyen a tulaj baja.

Hosszabbító? Amikor lakást csinálok, minden falra teszek konnektort, elvileg sehová se kell. De régen szobánként volt egy oszt csók...

2011. márc. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!