Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Beton festése zománcfestékkel?

Beton festése zománcfestékkel?

Figyelt kérdés

A műhelyem betonpadlóját szeretném lefesteni szürkére, hogy tisztítható legyen. A helyi festékboltban azt tanácsolják, hogy fessem le sima zománcfestékkel. Azt mondják ők is azzal festik a bolt padlóját, és tényleg egész normálisan néz ki és ott azért kapja az ívet az a padló.

Próbált már valaki ilyet?

okt. 27. 21:13
 1/5 Telelő Teve ***** válasza:
Vagy műgyantázol vagy a betonhoz keversz pigmentet. Ezt a zománcfestékes dolgot felejtsd el.
okt. 27. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Hazudnak...árulnak betonfestéket is, a Kemikál terméke. na az kiváló, én is azzal festettem évekkel ezelőtt a garázs betonját
okt. 27. 22:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló, megkérdezhetem, hogy hány négyzetméterre hány liter festéket használtál? Mert rákerestem a termékre és azt írja, hogy 0.25 m² per liter a kiadóssága. Nekem 15 m² a műhely, nem hiszem hogy ahoz nekem 60 liter festék kéne :D
okt. 27. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem hinném :D mivel 2 réteg kell belőle.
okt. 28. 06:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező: az Akropol betonfesték kiadóssága 2 réteg esetén 0,25 kg per négyzetméter, nem pedig 0,25 négyzetméter literenként!
okt. 28. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!