Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Egy aliexpress fúrónak nem...

Egy aliexpress fúrónak nem lehet tölteni az akkuját, mit tehetek?

Figyelt kérdés
szóval ez egy 21v lítium akku, szétszedtem a burkolatot de láaszólag semmi nem látszik a töltő portjánál. Mit tehetek, hogy tölthetem valahogy fel?
okt. 4. 14:35
 1/6 Gugu Gabor ***** válasza:
Mi az hogy nem látszik semmi?
okt. 4. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden a helyén, egy szál sincs leszakadva, semmi sincs elmozdulva. Nem látható fizikai sérülés. Van, hogy egy pontban el lehet kapni a töltést, de már az se megy. Három töltővel sem.
okt. 4. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Erről kellett volna egy link milyen gép vagy fotó a csatlakozókról mégis miről van szó.
okt. 4. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkunál van elektronika, milyen akkuk vannak benne?
okt. 4. 20:17
 5/6 Lewente33 ***** válasza:
A töltőegység vagy az akku hibás. Nálam az akku volt. Ha keveset használt, akkor lehet töltéshiba is.
okt. 5. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mit tehetek, hogy tölthetem valahogy fel?"

Kb sehogy.

Szét kell szedni az akkut, rá kell mérni egyenként a cellákra, de látatlanba mondom, hogy vagy mind az 5 rossz lesz, vagy nagy része.

Olcsó kínai fúró, olcsó kínai akkuval. Mindennek ára van. Az olcsóságnak az, hogy az akkuban levő cellák csak annak látszanak. Ha az elektronika jó, akkor ki lehet dobni belőle a vacak kínait és lehet bele venni pl Samsung ipari cellákat. Na azokkal majd jó lesz. Igaz, hogy kell bele 5 és darabja 3-4 ezer, viszont évek múlva is használható lesz.

okt. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!