Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Szegélynyíróknál "kínai...

Szegélynyíróknál "kínai szabvány" lehet a damiltekercs fedlapja? Bosch géphez is jó az Aliexpresses fedlap?

Figyelt kérdés

A Bosch ART 2300 fűszegélynyírómnál letört a vágófejet lezáró fedlap, vágás közben dobta le. Típushiba lehet, mert a készülék típusát beírva a keresőbe szinte hamarabb dobja fel a fedlapot, mint magát a készüléket. :)

A Google alapján Boscht nem találtam, Extool-t hoz a kereső, így néz ki:

[link]

Mivel a Bosch is Kínában gyártat, ez a fedlap szabvány lehet sok géphez?

Aliexpressen is találtam, nagyon sok van fent. Nem az ár miatt választanám az Alit, hanem mert az alis képen szereplő fedlap sokkal jobban hasonlít az eredetihez.

[link]

2020. okt. 26. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nos ez nem is ilyen egyszerű.

ART 2300 ból is van kb 4 féle (sima,accu,combitrim,easitrim), 3 féle fedéllel...

Írd le a gépen lévő 10 jegyű azonosítószámot 3 600 XXX XXX),segítek kiválasztani a Bosch cikkszámot amely alapján bármely Bosch kereskedőnél megrendelheted.

2020. okt. 26. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a segítséget. A Bosch part number: 0 600 8A5 002 (3-al kezdődő szám nincs a dobozon)
2020. okt. 26. 18:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Közben keresgéltem még, valószínűleg ez lesz az alkatrész cikkszáma: F016F04557
2020. okt. 26. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

A tíz jegyű számot a géptestről olvasd le, nem a dobozról..

Amúgy amit kiválasztottál fedél valószínűleg az lesz a megfelelő... 270Ft+áfa

2020. okt. 27. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

A Géptesten lévő szám: 3 600 HA5 001

A széttört fedélen lévő szám: 1619X08641 (A fedél közepén van egy A 1 jelzés, de szerintem ez csak valami műanyagos jelzés)

Hová tudok bemenni megrendelni az alkatrészt? Bármely Bosch szervizbe?

Budapesten bárhová el tudok menni érte, de leggyakrabban a Szerszámoutlethez járok Bosch cuccokért.

Köszi!

2020. okt. 27. 18:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, a jó alkatrész cikkszám : F016F04557

Bármely Bosch-al foglalkozó kereskedésben vagy szervizben megrendelheted..

Írtam privátot.

2020. okt. 28. 08:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, az útmutatóid és a privát üzenet alapján megoldom! :)
2020. okt. 28. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!