Tikteket nem idegesít, hogy a háztartási elektromos készülékekben nem szabványos csavarokat használnak a gyártók?
Figyelt kérdés
2020. szept. 8. 09:51
2/8 anonim válasza:
Nem szoktam csavarozgatni oket, szoval foglalmam sincs, milyen csavarok vannak bennuk.
3/8 anonim válasza:
Szabványos metrikus, csak a fej kialakitása eltérő.
4/8 anonim válasza:
Pont azért van, hogy ne szedje szét minden hülye, aki nem ért hozzá.
6/8 anonim válasza:
"ne szedje szét minden hülye, “
Megoldják, Tarzan erős.
7/8 anonim válasza:
Manapság olyan sokféle szerszám van, csavarhúzóból is, nem gond, meg lehet oldani! Amúgy nem zavar, mivel nem azért veszek gépet, hogy szétszedjem, vagy hogy a benne lévő csavarokat nézegessem!
8/8 anonim válasza:
Szerintem jópofa dolog.
Ha én összeraknék most valamit XY-nak, akkor én is speciális csavarokat alkalmaznék.
Sőt, ha tehetem, akkor legalább hat-nyolc fajtát.
Ami engem bosszant az az, hogy ezekhez árulnak mindenféle használhatatlan bitkészleteket, ami vagy nem elég hosszú, vagy túl vastag stb...
Ilyen poén még pl. az E14-es foglalatról E27-es foglalatra való átalakító is,
amit nem lehet betekerni rendesen az érintkezőkig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!