Szerszámok ebay/aliexpressről? Próbálta már valaki?
Már eléggé megtört állapotban van a menetvágó készletem.
Valaki rendelt már külföldről olcsó szerszámokat? meddig bírták? eseteleg link vagy márkaajánlat?
Please...
Nem kell hinni a legendáknak, azt küldik ők ami a képen van, ha meg nem akkor vissza lehet kérni a pénzt.
Másik dolog, hogy képen nem látod, hogy milyen anyagból van
Az anyagminoseg nemhogy nem kozeliti a normalist, koszonoviszonyban sincsenek. Egy sima bitkeszlet is siman 'elnyalodik' par csavaron. Ha kinabol rendelsz, akkor inkabb add azt a penzt ehezoknek, ne vasarolj ipari hulladekot.
Szemelyes tapasztalat, lattam mar femfurot elakadni az anyagban, _majd megfordulni a menetet_. Igen, kifordult. Kinai 'szerszamacel' az Europaban a szerkezeti acel alatti minoseget jelenti..
Ez relatív sajnos.Kínában ott van a csúcstechnolgóia és a tömeggyártás bóvlija is.
Vettem már az aliról, borzalmasan hulladék bili acélból lévő törtcsavar kihajtót(2$),ami ingyen sem kéne,és olyan cobalt ötvözetű fúró szettet 10pcs/9.9$ hogy mint kés a vajat vitte úgy viszi a rozsdamentes anyagtól,és még egyáltalán nem kellett éleznem!
Ami olcsó, az általában olyan is. Sajnos a márkanév nem jelent semmit - mindent, de tényleg mindent koppintanak.
Amúgy nem értem, miért kéne szerszámot a világ másik feléről rendelni, vannak itthon is jó helyek, ahol nem eget verőek az árak.
Kedves utolsó válaszadó.
Azért mert a világ másik feléből kiküldik neked (a sok milliárdnyi áruféleség van ) a portád küszöbére fillérekért,.,tényleg mindent!!,..úgy hogy azt te nem tudod olcsóbban odahozatatni sem még az 5km lévő szomszéd városból sem!
A hátrány,.. az az idő! Általában 1 hónapot min. kell várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!