A Kreator márkájú szerszámok milyen minőségi kategóriába sorolhatóak?
Venni szeretnék egy 253 tartozékos Kreator szerszámosládát és érdekelne a véleményetek. Egyébként 40 ezerről van leárazva 25-re, egy akció miatt. Szóval akinek volt már dolga ilyen szerszámokkal, az legyen szíves és írjon néhány sort a minőségükről.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó (jobb) minőségű barkács kategória.
Otthoni felhasználásra alkalmas.
kreator-ba is van ócska és van jó. Nekem dugókulcs készlet van ami 28-ba került és abba csak azok vannak elég jó minőségű, havernak van egy ilyen minden egybe szerszáma amibe fűrés meg minden van az kevesebbe került de egy rakás szerencsétlenség az a készlet, ócska benne minden. A képeket nézve ugyan az az ócska szerszámhad van ebbe mint az övébe. Én nem vennék olyat amibe sok dolog van és olcsó mert az biztos, hogy gagyi.
Kis fogók semmit nem érnek, vízpumpafogó sem.
Fűrész egy használat után eltörik, szike szétesett, mérőszalag lötyög, csipeszek gyengék.
Na ez a fajta dubókulcs készlet nagyon ócska, a fejek puha anyagból vannak, kitágulnak, a racsnis kulcs hangosan kerreg, vagy a fogköz nem lehet finoman racsnizni, kis helyre nem jó magyarul.
A csavarhúzóknak a minősége olyan, hogyha a csavarfejbe megforog akkor nem a csavarfej megy szét hanem ez. A kis bitfejek is ugyan ilyenek 1x használatosak.
Azért tudom ennyire mert ezeket a típusokat használtam és is jó párszor és nem ajánlott.
Nekem ilyen van:
Kreator ez is mégis ég és föld a különbség a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!