Miért nem lehet Makita(Dolmar) benzines láncfűrészeket kapni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a fent említett gép vágásteljesítménye, gondoltam ilyet veszek magamnak. De a legtöbb forgalmazó kizárólag akkus vagy elektromos gépeket kínál. Rengeteg kifutott terméket találtam neten, egyszerűen nem lehet őket kapni. Magyarországon nincs rá kereslet talán?
Két olyan oldalt találtam, ahol hozzáférhetőek..
szept. 28. 15:56
3/6 A kérdező kommentje:
Az Obi évek óta nem forgalmazza már a Makita gépet. Csak a vonatkozó hivatkozás megmaradt. Azt meg nem gondolnám, hogy egy per egy elengedik a benzines gépeiket, elvégre van bőven erdős terület Japánban. Ipari szinten az akkus még messze nem versenyképes. Az Echo jóval drágább kategória, mégis hozzáférhető.
szept. 29. 07:42
4/6 mindentudó99 válasza:
Jat ha ennyire tudod akkor mond meg te a megoldást. Egyèbkènt milió mas használhstó márka van . Vagy vedd meg az általad belinkelt helyek egyikéről és probléna megoldva. Amúgy se egy csúcsmárka a fűrészek között.
5/6 mindentudó99 válasza:
Egyèbként a lap alján 2024-es dátum van . De akkor ezek szerint az se jelent semmit?
6/6 anonim válasza:
Nem foglalkoznak már benzines motorral szerelt szerszámokkal. Egyébként egyre többen japcsik akiknek korábban jó kis termékeik voltak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!