Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ház körüli kisebb munkához...

Ház körüli kisebb munkához milyen porbeles hegesztő lehet ideális egy laikus számára?

Figyelt kérdés

Nem vagyok tanult heggesztő, van egy Güde inverteres hagyományos elektródás hegesztőm, amivel nagyjából el tudom végezni amit kell, igaz, nem szépen, de biztosan.

Egy ideje gondolkodom egy porbeles gép beszerzésében, talán könnyebb és jobb egy laikus számára vele dolgozni.

Viszont a paraméterek között annyi minden van, amiről fogalmam sincs, és látszólag tök egyforma gépek között is szemmel látható árkülönbség van, hogy elbizonytalanodtam.

Mit kell figyelembe vennem? Mire van szükségem, és mi az, amiért ne fizessek felárat, mert nem fogom kihasználni?

Segítsetek kérlek eligazodni ebben a rengetegben!

Köszönöm előre is :)

aug. 26. 00:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
na jó! Le kellen már feküdni. klónként kerül 2630HUFba ...
aug. 29. 00:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Megvettem ezt a gépet: [link]

Ma hozom el, és kíváncsi vagyok, mennyire fog beválni. Remélem nem bánom meg a beruházást!

aug. 30. 12:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!