Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Aki jártas dekoráció készítésb...

Aki jártas dekoráció készítésben tudna segíteni, ötletet adni az alábbi problémában?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet vásároltam, az hittem szépen az égő alján van a hó és benne a figura fixen, helyette konkrétan csak bele van öntve minden :D ha kell készítek képet róla de szerintem mindenki el tudja képzelni.

Van valaki aki ilyen dekor készítésben jártas és van ötlete mivel tudnám megoldani azt hogy az alján maradjon a hó és egy helyben maradjon mozgatás hatására is? Köszönöm.

tegnap 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel a kis üvegbúrák zártak így már nem tudsz abban változtatni ami benne van. Annyit tehetsz hogy fixen rögzíted az "égőket" hogy ne mozogjanak és akkor úgy maradnak ahogy beállítottad őket, alul a hóval.
tegnap 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
1: letekerhetők a búrák, egy kis led világítja meg. nyilván ha nem letekerhetők akkor ki se írtam volna a kérdést.
tegnap 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

1. a kérdésben nem volt benne és nem egyértelmű hogy megbontható sérülés nélkül, mert nem szokott az lenni.

2. nem kioktató reakció kell hanem normális ha már te kérsz segítséget.

3. ragaszd oda! Fogsz ragasztót, odaragasztod a havat is meg a kis figurákat is és kész vagy. A havat beszórhatod hajlakkal az összefogja, a figurának meg jó bármilyen ragasztó.

tegnap 15:15
 4/4 A kérdező kommentje:

semmi kioktatás nem volt a válaszomban, ha így értelmezted sajnálom.

köszönöm.

tegnap 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!