Sajnos velem is történt már ilyen. Másik, használt fűnyíró lett helyette. Nálam a fém tartó tört el, ami talán egy nagyon pontos hegesztéssel orvosolható lett volna. Nálad nem tudom hol tört el a kerék. De ahogy te is írtad, egy olcsó használt kerék kellene. Talán hírdetési oldalakon találhatsz, vagy kimész egy használtcikk piacra, és szétnézel. Hírdetést is kiírhatsz különféle facebookos csoportokba, hogy fűnyíró kereket keresel olcsón, leírva a paramétereit.
2024. jún. 7. 14:15
5/9 anonim válasza:
Hogy nézki? Ami van otthon, azt kéne rátenni, az a legolcsóbb. Miért nem passzol? Ha küldesz fotót, lehet tudok segíteni. mindent amúgy úgy csinálnak hogy minnél előbb törjön ki.
2024. jún. 7. 14:23
6/9 anonim válasza:
Tegyél a vázba belülre egy laposvasat és abba hajtsd be a kerék csavarját.
2024. jún. 7. 20:42
7/9 anonim válasza:
Kivágsz deszkából egy karikát, és felteszed helyette, max lefested feketére. Még erősebb is lesz mint az eredeti ;)
2024. jún. 8. 09:35
8/9 anonim válasza:
HA magadtól nem tudod meg csinálni akkor javasolni se lehet.
Én megcsináltam az enyém , egy leégett motorú fűnyirónak az alkatrészeiből, kerekeiből.
De elég sokat kellett alakítani hozzá és nem lehet állítani a szintet , de ez nem is kell .
2024. jún. 9. 12:13
9/9 anonim válasza:
"Az új többe kerül, mint maga a fűnyíró (5000Ft)."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!