Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Megszereltem a csapot. Miért...

Megszereltem a csapot. Miért folyik mégis továbbra is elzárt állapotban ceruzavékonyan?

Figyelt kérdés

Decemberben gumis betet volt a hideg es meleg oldalon is, mikor a hideg viz elkezdett csepegni, majd kesobb már cérnavékonyan folyt folyamatosan.

Januárban kicsereltem keramiabetetre mindkettot, hogy egyforma legyen, uj ricnik is kerultek ra. Másnapig jó volt. Akkor elkezdett a meleg víz oldalon cérnavékonyan folyni. Ma megint kicsereltem gumis, új betere mindkettot, uj ricnik es 1800 forintos, draga csapnyitokak is kerultek ra. A hideg viz oldalon az utobbi napokban korbe-korbe forgott mar a regi, 300 forintos csapnyitoka, de meg meg lehetett nyitni. Ma reggeltol nem lehetett megnyitni a hideg vizet.

1 eve is csereltem a kádtolto csapomban betetet, akkor jo lett, 1 evig jo volt. Most miert nem sikerul? (Nőből vagyok, nem szoktam szerelni, ez a legkomolyabb dolog, amit eddig életemben megszereltem.)

2024. febr. 2. 17:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
19-es, szoval a videon azert csavarnak be olyan sokmindent, mert más a lyuktavolsag? Aha…
2024. febr. 2. 19:16
 22/54 A kérdező kommentje:
18-as valasz hasznos volt, koszi! Szoval ki is kell csapatni a lemart sorjakat ovatosan…aha…
2024. febr. 2. 19:19
 23/54 A kérdező kommentje:
1-2 mm a serules.
2024. febr. 2. 19:23
 24/54 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a főcsap el van zárva, a vezetékekben még van víz, az folyik csak ki.

A videón a falon lévő lyukakba először un. csaphosszabbítók kerülnek, hogy a falsíkkal egy szintben legyen a kiállás. Abba tekeri az excentereket. Ezekkel lehet elérni, hogy ha a kiállás kicsit ferdére sikerült is, a csaptelep mégis vízszintesen kerüljön a helyére. Illetve ha a lyuktávolság nem stimmel, ezekkel hozzá lehet igazítani a csaptelep méreteihez, de ez 1-2 centit jelent maximum. Ha már ilyen szinten igényel szerelést a dolog, jobb szakemberre bízni, mert pl. a menettömítő szalagnál/zsinórnál nem mindegy a feltekerés iránya sem. És akkor még a váratlan meglepetésekről nem is beszéltünk.

2024. febr. 2. 19:25
 25/54 A kérdező kommentje:
Szelepmarók: az 1. linken a 2-3-4. termek ugyanaz, a képek szerint, csak kulonbozo áron. Miert mindenki a 4500-sat veszi?
2024. febr. 2. 19:28
 26/54 anonim ***** válasza:
Mert nem értenek hozzá azért.Amúgy csak azért van ár külömbség mert másik bolt akar meggazdagodni a kétezer forintot sem érő hulladékon.
2024. febr. 2. 19:38
 27/54 A kérdező kommentje:
Aha…
2024. febr. 2. 19:39
 28/54 A kérdező kommentje:
Hulladék…akkor melyiket ajanlod? Melyik nem hulladék?
2024. febr. 2. 19:40
 29/54 A kérdező kommentje:

Vegyem meg a Yato szelepfészek maró keszletet 16000-ért? Az már jó?

[link]

2024. febr. 2. 19:44
 30/54 A kérdező kommentje:

90.000-es Rothenberger is van. Kolcsonozni ezeket nem lehet valahol?

[link]

2024. febr. 2. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!