Megszereltem a csapot. Miért folyik mégis továbbra is elzárt állapotban ceruzavékonyan?
Decemberben gumis betet volt a hideg es meleg oldalon is, mikor a hideg viz elkezdett csepegni, majd kesobb már cérnavékonyan folyt folyamatosan.
Januárban kicsereltem keramiabetetre mindkettot, hogy egyforma legyen, uj ricnik is kerultek ra. Másnapig jó volt. Akkor elkezdett a meleg víz oldalon cérnavékonyan folyni. Ma megint kicsereltem gumis, új betere mindkettot, uj ricnik es 1800 forintos, draga csapnyitokak is kerultek ra. A hideg viz oldalon az utobbi napokban korbe-korbe forgott mar a regi, 300 forintos csapnyitoka, de meg meg lehetett nyitni. Ma reggeltol nem lehetett megnyitni a hideg vizet.
1 eve is csereltem a kádtolto csapomban betetet, akkor jo lett, 1 evig jo volt. Most miert nem sikerul? (Nőből vagyok, nem szoktam szerelni, ez a legkomolyabb dolog, amit eddig életemben megszereltem.)
Hogyan lehetséges, hogy egyszer a meleg viz folyik, egyszer a hideg?
Akkor itt nem arról lehet szó, hogy a víz eróziós vájatot vájt ki belül…vagy igen?
8-as. Eróziós vájat, ugye?
De akkor hogy lehet, hogy egyszer a hideg ereszt, egyszer a meleg? Most a meleg tokeletesen zar, jelen pillanatban.
Uj csaptelep. Nem akarok szerelot hivni lehetoleg. Amugy vennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!