Milyen módon, mivel lehetne a fotón látható füstcsövet a mennyezethez rögzíteni, hogy ne legyen középen belóggása?
A meggyezetbe már fúrtam, van bent egy tipli. Csak épp azt nem tudom, h mivel fogassam oda.
De legalább kettő bilincset tegyél erre a távolságra, addig be se gyújts igy a kazánba amig nincs rögzitve rendesen!
Meg nem tudom milyen födémed van de valami izmos tipli kéne lehetőleg inkább fém dübel, mert a műanyag tipli elengedhet.
Nézőpont kérdése. Nekem az a csatornatartóhoz hasonlító zártszelvényből készült tartó kevésbé tetszene mint egy vékony 6-os Hilti szalag, ráadásul a szalag bármilyen méretre vágható. Majd a kérdező eldönti, egy lehetőségnek ez is jó.
Esetleg egy menetesszárral is megoldható és az talán kevésbé tűnik "ipari" megoldásnak.
Ja, szerintem is inkább menetesszár, az azért mégiscsak merevít valamilyen szinten (ha nem is nagyon) oldalirányba is. Esetleg lefújni azt feketére, meg a bilincset is, hogy akkor már ne üssön el színben a csőtől. Mindenesetre itt én úgy látom, hogy az esztétika erősen másodlagos, a cél volt az elsődleges, gondolom én a gázra már ráment volna a gatya is, ahogy nálam. :)
Megtehette volna azt is, hogy felviszi ezt a csövet a mennyezetig és inkább vág egy új becsatlakozásnak lyukat a kéménybe. Sőt azt szerintem, (de fűtésszerelők nyilván jobban tudják), akár körbe lehetett volna burkolni is ha kerül köré kőzetgyapot szigetelés és a burkolás pedig tűzálló gipszkartonnal történik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!