Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Mivel kel furni?

Angelo99 kérdése:

Mivel kel furni?

Figyelt kérdés
Mivel kel milyen fúroval lyukat fúrrni fa polcba? kérlek benneteket küldjetek képet.. A furorol..
tegnap 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Na mi van találtál szekrényhez polcot 80 x 29 vagy 30 cm és hol találtál ha nem is létezik ilyen szekrény fura sehol nincs méretre szerettél volna felfurni rá egy lukat és arra polcot rakni de sehol semmilyen oldalon nincs olyan méret miért úgy cseszte az agyam de ezek szerint mégis találtál olyan polcot amit vagy hasonlót amitet kerestél a szekrénybe polcot de nem találtál romániában met ott nincs semilyen bútoros de most valahogy mégis találtál éjfélkor mert hogyan és hol és milyet amiube lyukat akarsz fúrni de miért amikor nem is tudod hogy néz ki egy fúrógép akkor hogyan fogod tudni kezelni tudnád de nem tudod mert minden fúrógép egyforma szinte és nem tudsz guglin keresni képet fúrógépről akkor miért kell neked és milyen színű legyen az mindegy vagy fontos hogy tudjál lyukat fúrni a polcba amit találtál vagy vettél vagy loptál mert román vagy de lehet hogy volt a garázsban vagy hozta a jézuska és most akkor miért akarod elrontani fúrással amikor jobb lenne sokkal ha szakember vagy olyan fúrna aki tudja hogyan néz ki egy fúrógép és tudja használni is hogy ne rontsa el a polcot amit a szekrényedbe .
ma 00:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roman ....
ma 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Az előző kérdésedben még az voltál.
ma 00:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam sehol sem említettem.
ma 00:41
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
Persze-persze...
ma 05:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Fa, vagy fém fúróval lehet fúrni bele.

[link]

[link]

ma 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!