Mi az oka, hogy az olcsó benzinmotoros láncfűrészek
általában nehezen indulnak?
Figyelt kérdés
Nem egy egyszerű gépet használtam már és mindegyik elég bizonytalanul indult, kellett hozzá némi szerencse és nagyon kellett akarni.
2023. aug. 4. 06:45
1/9 anonim válasza:
Az hogy szarok.
2023. aug. 4. 09:37
2/9 anonim válasza:
Ilyenek a tömeg termékek.Eladásra készülnek,és nem használatra .
2023. aug. 4. 10:45
3/9 A kérdező kommentje:
#1 : Na jó, tömören igen, de mi miatt? Van olyan, aminek már sikerült kideríteni néhány problémáját, de motorikusan is haldoklott. Mit rontanak el ezekben a motorokban?
2023. aug. 4. 12:52
4/9 anonim válasza:
Azt hogy az anyagok amiből készítik silányak,olcsók, gyenge minőségűek, és pontatlanok az alkatrészek,valamint nincsenek alaposan megtervezve eleve már a gépek. Egy Sthil vagy Husqvarna gép, mielőtt tényleges piacra kerül, alaposan leteszteli, és többször megkínozzák a gépüket, és ami esetleg kibukik hiba, azt már tervezik át újra, hogy ne legyen vele gond. Ugyanez van az összes géppel.(generátor, fűnyíró, vízszivattyú stb)
A kínai meg összerakja (koppintásra általában), működik 3 percet, oszt mehet ki a világba (EU-USA-AUS,stb)..negyed áron mint 1 profi gép. És sokan meg csak az árát nézik..
2023. aug. 4. 13:45
5/9 anonim válasza:
"..A kínai meg összerakja (koppintásra általában), működik 3 percet,.."
Azért ne essünk át a paci tulsó oldalára mert mondjuk az Iphone és társai készülékek is ott gyártódnak. Más a saját kínai termék és kínában gyártatott közötti különbség aminek a gyártását a megrendelő ellenőrzi.
2023. aug. 4. 16:39
6/9 anonim válasza:
A legtöbb esetben a gagyi karburátor a probléma, aztán az ócska gyújtásrendszer, majd a nem jól működő üzemanyagrendszer következik a sorban. Maga a motor még talán jó is lenne, legalábbis én kompresszióhiányos darabbal meg nem találkoztam, de a köré épített ócska elemek nem tudják kiszolgálni.
2023. aug. 6. 08:39
7/9 anonim válasza:
A fél millás profi gépek is indulhatnak qva nehezen. Pont így jártam egy szezonban, már majdnem földhöz vágtam a gépet mert a benzincsöveket cseréltem és utána is szét kellett szedtem mert gyakorlatilag beállt a membrán a karburátorban az olcsó minőségű benzintől.
2023. szept. 14. 02:57
8/9 anonim válasza:
Nem szabad általánosítani hogy kínai és sz@r. A megrendelőtől függ minden, hogy milyen masinát gyártat le aztán majd dobja piacra. Azokkal szokott gond lenni akik mögött nem áll senki, a gyártója ismeretlen, az anyaga egy vicc, nincs szerviz háttere, se garancia. Ilyen például a Kraft DE kker, és az összes ehhez hasonló nevű filléres piaci hulladék.
jan. 16. 00:21
9/9 AkhmatSila válasza:
A fő oka, hogy olcsó gagyi gépeket tapasztalatlan emberek vásárolnak. 80% felhasználói hiba ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!