Olcsó akkumulátoros csavarbehajtóból melyik vált/ vagy nem vált be nektek?
Parkside PSBSA 20-Li C3
Két éve használom rendszeresen. A 2Ah-s akkuval is ellehet vele dolgozni egész nap, erős gép. Anno, akció keretében 1 akkuval megtudtam venni 16 ezerért. Hülyeség lett volna otthagyni! Simán megér 20-25 ezret is!
A mezőnyt magasan veri a Parkside 45 NM-es csavarbehajtója, ráadásul minden tekintetben.
3 év garanciával nem is találsz jobbat ezen a "filléres" áron.
2
De majdnem ennyiért már van makita,bosch is.
akkumulátoros csavarbehajtó az én értelmezésemben kis 3.7 voltos inkább csak gyereknek való játékszer mint pl a parkside rapidfire 2.1
ha fúró-csavarozóra gondolsz akkor parkside pabs vagy ha falat fúrni is akarsz és nincs pénzed fúrókalapácsra akkor a psbsa kicsit drágábban
néhányan csavarbehajtónak hivják az ütvecsavarozót is, pl parkside pdssa
nekem vam rapidfire, pabs, pdssa és falat fúrni pabh
az a makita, bosch ami enyiért van pedig vagy használt vagy 12 voltosak jóval kissebb teljesítménnyel
olcsó barkács kategóriát messze a parkside viszi, évekig müködnek. ha 3 éven belül tönkremegy akkor meg garanciás
nekem eddig ezek beváltak
3.
Engem nem tudsz meggyőzni, mivel igen komolyan felszerelt műhelyem van.
A különböző márkájú elektromos gépekből legalább 30-40 db van itthon.
Amióta felfedeztem magamnak pár éve a Parksidot, azóta a többi a polcon pihen, mert szinte csak ezeket használom. Egész nap bírja, max akkut cserélek benn ha esetleg szükséges, de volt már, hogy kb. 80 db. önmetsző csavart csavartam be 2-es zártszelvénybe feltöltés nélkül.
Az, hogy milyen márkanév van ráírva a gépre, az meg egyáltalán nem érdekel.
Sőt teszek a szervizháttérre is, mivel a 3 év garancia alatt szó nélkül kicserélik, bár még egyiket sem kellett cseréltetni. Arról meg nem is beszélve, hogy az sem vág földhöz, ha 3 év múlva újat kellene vásárolnom.
A szakértelem, a tudás és a szakszerűen elvégzett munka meg amúgy sem a gép feliratától függ....
Ismert és nagyon jó minőségű márkából, nagy nyomatékkal és fordulatszámmal, komplett szettben, nagyon jó ár-érték arányban szerintem ez a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!