Mit vehetnék lánc nem olcsó alternatívájaként?
Figyelt kérdés
Azért nem írtam, hogy fém vagy műanyag, mert egy árban vannak szinte amiket én találtam.
Ablak mögé egymás fölé balkonláda alátéteket tennék, és az ablak tetejére akasztanám fel kampókkal, ehhez kellene valaki nagyon olcsó méteráras műanyag perforált szalag vagy bármi hasonló.
4x3 méterrel számoltam eddig, tehát 12 méterre nem szívesen szánnék nagyon többet egy ezresnél.
2023. máj. 2. 10:11
11/14 anonim válasza:
A lánc a mennyisége miatt nagy tétel, de évekre osztva az árát pont nem az a drága.
12/14 anonim válasza:
3000 forint nagy tétel???? Meg 1500 forint??? Mióta
13/14 anonim válasza:
#12 írta a kérdező, hogy mennyiben van eddig, ahhoz képest sok. Meg azért ne képzelegj ilyeneket, hogy Magyarországon pénzben úsznak az emberek, mert nagyon nem jellemző. Neked nem sok, főleg így, hogy valaki más költsége. Értjük, és?
14/14 anonim válasza:
Legolcsóbb a közönséges spárga, kenderzsineg. Jó sokat ki is bír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!