Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Black Tools szerszámokról mi...

Yoni03 kérdése:

Black Tools szerszámokról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ugye azt állítják, hogy olcsó áron minőségi cuccot árulnak, kiváncsi vagyok, hogy az akkus gépeik minőségben inkább egy Black&Decker-hez, vagy mondjuk egy Bosch-hoz mérhetőek, a kéziszerszámaik meg Extol/Topex/Yato, vagy inkább Beta felé közelítenek.

Valamint Parkside, Einhell, Lux professional és hasonló kaliberű szerszámokhoz képest mit tudnak a Black cuccok? Meg úgy általánosan mik a tapasztalatok?

2022. okt. 14. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi a cél velük, amúgy meg kb parkside-tól egy kicsit jobb... nekem a véleményem ez róluk. Amúgy ipari célra én makitát használok, otthon van parkside, évi 2x használatra.
2022. okt. 14. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

"azt állítják, hogy olcsó áron minőségi cuccot árulnak"

Legutóbb egy parkolóban mondtak nekem ilyet, akkor műbőr nadrágszíjakat akart valaki elpasszolni "igazi bőr"-ként.

No, ugyan milyen minőség lehet egy olyan szerszámmárka, aminek a marketingje a Black&Decker koppintására épül?

2022. okt. 21. 18:53
 3/3 A kérdező kommentje:
2. - azért kérdezek tapasztalatokat, hogy erre a kérdésre választ kapjak lmao
2022. okt. 30. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!