LUX Tools milyen márka?
Figyelt kérdés
Kisgépeket vennénk felújítási munkához és az ára nagyon meggyőző. Tudjuk, hogy barkács kategória, de az eladó szerint legalább olyan jó, mint az ismertebb márkák, bírja a strapát. Ezt meg tudja erősíteni valaki? Fúró-csavarozót, ütvefúrót, kézi körfűrészt, dekopírfűrészt vennénk. Munkára lenne használva ugye, de csak idén, ezért nem gondolkodunk komolyabb ipari gépekben.2022. szept. 1. 10:33
1/10 anonim válasza:
Nem a legalja, de azért a jótól is messze van. Ezekre a hétvégi 1-1 órás mutatványokat elmegy, de nagyobb munkáknál elvéreznek.
2/10 anonim válasza:
Nagyon nagyon alap gépek, rövid élettartammal, és teljesítménnyel.
4/10 A kérdező kommentje:
Napi 3-4 óra munkáról van szó, nem hétvégi szórakozásról. Asztalos tárgyakat barkácsolunk egy műhelybe lényegében, csak a fent említett gépeket nem igazán lehet kézi megoldással helyettesíteni. Ha nem javasolt márka, akkor inkább veszünk valami einhellt vagy bosch-t, csak akkor nem értem, hogy miért ajánlotta az obis eladó ennyire a luxot. Bár ha sajátmárka, akkor sok mindent megmagyaráz.
2022. szept. 1. 18:34
5/10 anonim válasza:
Obiban kapható gépek. Legalábbis én eddig ott láttam. Barkács kategória. Az ilyen Parkside, Einhell, zöld Bosch szintnél szerintem semmivel nem rosszabb.
6/10 Robi63 válasza:
Makita elemes a felírtakból!
Mindet használom napi szinten!
A bosch az semmit nem ér.
Talán otthon ez a márka nem olyan népszerû,de
garantálom jól jársz.
7/10 anonim válasza:
Jól van kisfiam, mehetsz vissza homokozni. Süssél nekem homokpogit.
8/10 A kérdező kommentje:
Végül Bosch-t vettünk. A LUX fúrógép kemény egy napot bírta. Csavarozásnál megreccsent benne valami, utána elszállt az egész nyomatékhatárolója... Visszavittük és hoztunk egy Bosch-t helyette. A többi eszköz egyelőre még működik.
2022. szept. 4. 18:02
9/10 anonim válasza:
Na most már tudod milyen gagyi.
10/10 A kérdező kommentje:
2022. szept. 4. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!