Akkus fúró MAKITA, DEWALT, FLEX esetleg olcsóbbak, EINHELL, PARKSIDE, SKIL, RYOBI?
A 30 ezres fúró nem lesz attól ipari hogy egy nagy márka van ráírva.
Tessék itt a bosch 18V-os ipari használatra szánt sorozata. Persze ha kiválasztod a legrosszabb 40nm-es fúrót, 1.5 amperes akksikkal (vicc) akkor lehet megvagy 70 körül, csak az az iparitól nagyon messze van.
Picit el vagy tevedve.
A TTi Industries csoportnak van barkacskategorias termeke, az a Ryobi. A Milwaukee mind professzionalis gep. A linkelt masina is. Ismerem az egesz termekpalettat, kozel 30 Milky gepem van. A kompakt kefementes is jo gep. Sot, a mechanikus racsnija talan a legjobb az iparban. Konnyu, rovid konstrukcio. Ugyan azzal a tengellyel es csapagyazassal, illetve ugyan azzal a szabalyozoval, mint a dupla olyan eros tarsa. Nem azert 30 eft, mert nem ipari, hanem azert, mert a gyarto a termekpalettaval lehetove teszi azt, hogy ezt a gepet olcson adja. Sot, pont az az egyik elonye, hogy mivel kisebb teljesitmenyu, nem kell hozza 2cellasoros akku ahhoz, amit o tud. Ez a gep pont 2Ah akkuval egy jolly joker es pont egesz napos hasznalatra. Mert konnyu, olyan furasi, csavarozasi alkalmazasokhoz amihez a 12V rendszer mar gyenge, de folosleges a 100Nm ez egy zsenialis gep. Legjobb ar/ertek aranyu gep a piacon.
Csavaroztam mar olyan 18V-os geppel amin 5-6Ah akku volt. 2 ora utan nagyon szenvedos. Ez nem, ezzel meg delutanra sem farad el a kezed.
A Bosch 18V gepeit is ismerem, amig at nem alltam hasznaltam is furo csavarozot. Korulbelul akku nelkul olyan nehez a nagy Bosch, mint ez egy 2-es akksival. A Bosch egy relative kezes gep, es neki is vannak olcsobb termekei (nem a zoldre gondolok). Mind ipari.
A Parkside nem. Ezen nincs mit ragozni.
Nem tudom mit akaraz bizonyitani es kinek, miert ragaszkod "de akkor is" vehemenciaval ahhoz, hogy a kerdezo vagy barki otthonra megvegyen egy jo, iparban is kivalo gepet. Egyetlen egy ilyen erved lehetne, az ara. En mondtam erre az elejetol, hogy bagatela differencia. Mi az ellensuly reszedrol? Az hogy ideirtad, hogy a legjobb ar ertek aranyu profi furo csavarozo szubjektib velemenyed szerint nem is ipari mert olcso, megtamogatva egy Bosch linkel? Tudod mit mondok erre? Ugye hogy draga a Parkside? 🙂
Megjegyeznem, hogy azok a Parkside gepek amik esetleg teljesitmenyben jobbak (ami csak egy tulajdonsag) mint egy 60-80Nm koze pozicionalt, barmenyik profi gep, szinten dragak. Mennyibe is kerul mondjuk 2 4Ah akkuval toltovel, kofferben a 80Nm-es gep? Az sem olcso. Es egyebkent egyaltalan nem jobb, meg csak erosebbnek, dinamikusabbnak sem erzed mint a CBL Milkyt, mert ocska a szabalyozasa.
A te véleményed is teljesen szubjektív bemondásra alapul.
"Ugyan azzal a tengellyel es csapagyazassal, illetve ugyan azzal a szabalyozoval, mint a dupla olyan eros tarsa"
Forrás: azt mondtam, hidd el légyszi
Az utolsó kérdésedre pedig itt a válasz:
Amúgy nem ajánlottam a parkside-ot, nem értem miért csak azt hoztad fel.
Arrol kezdodott a diskurzus. Valoban nem Parkside volt kizarolagosan a tema.
Ezen az aron meglepodtem, tudtam hogy draga, de hogy ennyire. En olyan 50 korul tippeltem volna. Igy mar tenyleg csak 10 eft valasztja el arban a CBL Milky csomagtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!