35 mm es furatot kellene fúrni fába, de csak 32 es és 38 as fúró van. Hogyan tudnám megoldani?
Ha mondjuk egy 2cmes deszkaba kell akkor kifurod 32essel es utana azual tagitod monden iranyba kicsit. Kozben tobbszor ellenorzod.
Ha mondjuk egy vastag gerendaba kell akkor mar necces ez a modszer.
43 mm bejárati ajtó
Hevederzárat akarok felszerelni
Szerencsére nem vettem meg előre a 35 ös fúrót volt egy olyan jól megérzésem hogy majd ha meglesz a hevederzár
Pedig a boltban az eladó azt mondta amikor érdeklődtem hogy 35 ös fúró kell hozzá
Aztán most hogy hazajöttem és megmérem hát 38
Ilyen egyszerű lett a megoldás
Már csak azt nem értem hogy az eladó miért 35 ös fúrót mondott
Mondjuk van egy olyan megérzésem hogy szándékosan vágott át mert forszírozta hogy szerelőt ajánlani hozzá... És ugye a 35 ös fúró az ritka.... Mert a Harminckettesek, 38 as sok mennek... Van persze 35 ös is de az nem minden bokorban.
Mindegy A lényeg hogy megnéztem és 38... És happy end
Köszi a válaszokat!!
Érdekes, hogy ezt írtad, mert a 35-ös a legelterjedtebb, a bútor vasalatokhoz legtöbbször az kell. Ahol mi vásárolunk, ott raktáron szinte csak 35-ös van, a többit rendelni lehet. Szerintem az eladó is ezért mondhatta. Mondjuk jobb lett volna, ha nem mond semmit.
Látom valakik komolyan vették a 3-as válaszomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!