Akkus fúró MAKITA, DEWALT, FLEX esetleg olcsóbbak, EINHELL, PARKSIDE, SKIL, RYOBI?
Már megint a Parkside... mikor lesztek annyira igényesek, hogy normális szerszámmal dolgozzatok?
Ha megengedheted magadnak, akkor ipari, Makita, kék Bosch, Dewalt mind jók. Ezekhez évekkel később is tudsz akkut venni.
Rengeteg akkus csavarozót használtam már, de eddig az AEG volt számomra a legjobb, sajnos drága...
A Ryobi is jó, de nálunk aránytalanul drága.
A többi, általad felsorolt márkát inkább nem minősíteném...
#14 Miben 5x jobb a makita vagy milwaukee?
#15 Mikor hagyják végre abba az emberek ezeket a szar szakmunkás vicceket?
A szerszam nem ismerete nem szamunkas vicc, sot en nem buszkelkednek vele.
Azt, hogy miben jobb egy komoly gep, a #9-ben leirtam.
Dobj egy linket akkor azokról amik 30 ezerbe kerülnek és 150nm-t tudnak. Ha találsz akkor veszek kettőt is. A parkside-nak is van ilyen gépe már amúgy, nemrég jött ki. Minden általad felsorolt dolgot tud (igen, a 150nm-t is), bár semmi értelme nincs azon kívül hogy eltöri a csuklód (bocs nem töri el mert van benne az általad is írt elfordulás szenzor is). Ha ekkora erőre van szükséged akkor használj ütvecsavarozót, azt fél kézzel megtartod.
Amúgy a fekete parkside röhm tokmányos, szóval az a része pont minőségi de tudom sokkal jobb fogalmatlanul azt hangoztatni hogy a 100 forintos gép jobb mint a 20 ezres. Na nem mondod? Az általad említett hasonló árú márkás gépek pedig gyengébb tudású szénkefés gépek.
Az meg hogy fúrószárat írtam nem fúrót szimpla "nem flex hanem sarokcsiszoló" szintű okoskodás, semmi köze a szerszámok ismeretéhez. De tudom hogy értelmes tudás hiányában jobb ilyen jelentéktelen dolgokba belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!