Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A rozsdamentes porbeles...

A rozsdamentes porbeles elektroda mennyire különbözik a nem rozsdamentestől?

Figyelt kérdés
apukám elment venni huzalt mondtam neki, hogy hozzon 0.8as porbelest, viszont azt elfelejtettem, hogy ugye van rozsdametes is. ő hozott egyet ami 10.000ft volt, viszont néztem interneten, hogy a nem rozsdamentesek ilyen 2-5000-ig vannak (ugye az 1kg-osak), de ha 10.000 ft akkor gondolom rozsdamentes(?). na és a kérdésem az, hogy szeretnék kettő darab 20as betonvasat összehegeszteni, de nem tudom mert ha nagyon magasra tekerem a v-t akkor nagyon "pattog" a hegesztő, ha meg nagyon le tekerem akkor is pattog, csak egyáltalán nem égeti össze a két anyagot. ez azért lehet mert rozsdamentes huzal, vagy mi lehet más ok? ez ilyen réz színű huzal, az előző pedig ezüst volt és azzal nagyon szépen lehetett dolgozni. bocsánat ha valami hülyeséget kérdeztem vagy valamit még nem írtam le, de kezdő vagyok ebben a témában.

2022. szept. 22. 15:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy megfordítod a polarítást.
2022. szept. 22. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
úgy nem működik
2022. szept. 22. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nem működik? Milyen hegesztőgéped van? Nekem egy Iweld Gorilla, és ott a gépben belül a dob mellett átteni a hegesztőpisztoly saruját, nem csak kívül a testelektródájét. Porbelesnél én is azt tapasztaltam, hogy még sima elektrődánál is ha nincs felcserélve a polarítás, akkor kifolyik az olvadék a hegesztendő anyag közül.
2022. szept. 22. 16:16
 4/9 A kérdező kommentje:
felcseréltem, most működik, de ugyanúgy mint eddig
2022. szept. 22. 16:35
 5/9 anonim ***** válasza:
2022. szept. 22. 16:40
 6/9 A kérdező kommentje:
megnézem. köszi azért a segítséget!
2022. szept. 22. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Huzalt jó volna tudni milyen
2022. szept. 23. 07:32
 8/9 A kérdező kommentje:
diamondspark 31 ng, ez a neve. németül van rajta szinte minden szóval nem nagyon tudom elolvasni.
2022. szept. 23. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ampert tekerj rá, ne voltot!

2022. szept. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!