Hogyan oldhatom meg 2 koax kábel behúzását a gégecsőbe?
Figyelt kérdés
A tetőről szeretném az antennákat behozni a lakásba. Családi ház. 1 db normál és 1 db satelit antenna. A gégecső már előre van szerelve. Benne fut egy internet kábel és ide kellene behúznom még 2 db koax kábelt. 1 db belefér de a másodikat már nem tudom belehúzni. Szűk a hely. Van megoldásra ötlet? Köszi2022. jún. 5. 17:33
1/19 anonim válasza:
milyen átmérőjű a gégecső? milyen átmérőjű a koax?
2/19 qkker1 válasza:
"1 db belefér de a másodikat már nem tudom belehúzni. ... Van megoldásra ötlet?"
Nincs, nem tudod a gégecsövet megerőszakolni.
3/19 anonim válasza:
Kenőszappa, szappan, sampon, hajlakk különösen alkalmas rá, síkosítani 😄
5/19 anonim válasza:
Szolgaltatovaltas. Ahol meg koax van az annyit is er.
6/19 anonim válasza:
Behúzószalag. Mondjuk ha nincs hely az se használ.
7/19 A kérdező kommentje:
Behúzószallag belefér, duplán is, de csak az egyikkel tudom behuzni a koaxot, masik elakad, folyékony szappant próbáltam.
2022. jún. 5. 22:13
8/19 anonim válasza:
Még egyszer megismétlem, bármilyen hihetetlenül is hangzik de : hajlakk vagy csúnya, barna kenőszappan barna trutyi de úgy csúszik hogy nahh(káliszappan) Többek között erre is használják.
9/19 A kérdező kommentje:
Hajlakk ragad
2022. jún. 6. 00:00
10/19 anonim válasza:
9# NEM. Épp pár napja tudtam meg ezt a "titkos infót" egy bizonyos szakma művelőjétől pontosan ugyanerre a felhasználásra csak egy más területen.
Pont az extra csúszásra alkalmazzák.
Ezért javasoltam neked is itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!