Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Ehezz a barkácsoláshoz kell...

Ehezz a barkácsoláshoz kell valami kis érzék vagy akár egy lány is megtudná csinálni?

2021. nov. 7. 10:02
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Miért, az, hogy lány vagy, az kizárja, hogy legyen a barkácsoláshoz érzéked..?

Egyébként a hardveres informatikai tudás fontosabb, hogy össze tudd állítani a gépet, és felismerd, mit kell kicserélni.

2021. nov. 7. 10:28
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Villamosmérnökként megnéztem a videót.

Mit láttam? Yellow men letisztítja a cuccot. Ok.

Megszárítja. Ok.

Tesz bele másik képernyő panelt. Ok.

Bekapcsolja. XD

Kizártnak tartom, hogy az az alaplap a fogkefétől és a hajszárítótól újra működőképes lesz. Ha eltávolodnánk a kamerával az asztaltól, ott lenne alatta a másik számítógép ;)

De ne legyünk rosszindulatúak, vegyük úgy működik. Miért is jó, egy 10 éves számítógépet visszahozni a halálból? Piaci értéke nagyjából semmi. Használati értéke nagyjából semmi (lassú lesz rajta minden).

Saját kis progikat futtatni rajta? arra ott a raspberry...

Százszor hasznosabb ezzel foglalkozni nem csak neked, hanem a pénztárcádnak és a világnak is:

https://www.youtube.com/watch?v=8nq1E9ZKt7M

Aki ma önállóan össze tudja rakni azt a macskát és működtetni, az nem keres sosem állást, hanem a cégek keresik meg hogy dolgozzon nála.

2021. nov. 7. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

2-es válaszolóval egyetértek, abból a ki tudja mióta a szemét között heverő elektronikából nem valószínű, hogy működőképeset tudott csinálni. Szépen lemosta, megszárította, szép lett, de igen valószínű, hogy nem működött. Aztán elővett egy ugyanolyat és azzal folytatta a videót.

Mindenféle barkácsoláshoz kell valamiféle érzék. Van, amelyikhez elegendő a kézügyesség, van amelyikhez emellett megfelelő ismeretek is szükségesek. A te helyedben valami sokkal egyszerűbbel kezdeném.

2021. nov. 7. 16:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy egy lany is meg tudja csinalni. Ez nem nemi hozzatartozas kerdese. A mukodeset en is vitatnam, foleg a billentyuzet miatt. De az nem derult ki, hogy mukodik-e.

#2 Azt a macskat (ami kutya) kitben kapod, a hatterben van a doboza. Minimalis muszaki venaval osszeallithato. Nyomokban hasonlo mint egy DIY 3D nyomtato kit pl. Valoszinuleg kesz mozgasokat tudsz benne parameterzni, a robotprogramozashoz hasonlitanam. Biztos hogy nem a user irja bele az interpolaciokat. 🙂 Ettol fuggetlenul a R. Pi valoban jo dolog, ami rengeteg lehetoseget rejt.

2021. nov. 7. 16:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy amit látsz az a valóság és nem megrendezett dolog ?
2021. nov. 7. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

" kitben kapod, a hatterben van a doboza"

Láttam én is :)

"Minimalis muszaki venaval"

Mihez képest.

Nekem minden tiszteletem az ilyen fiataloknak, akik ezzel ütik el az idejüket, nem a telefonon játszanak.

Ami ma még bugyuta építőkészlet, abból pár év múlva lehet hogy ez lesz:

https://www.youtube.com/watch?v=NR32ULxbjYc

2021. nov. 7. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy sehol egy mikronnyi rozsdafolt sincs rajta...

Vajon hány perc telt el az összemocskolása és a letakarítása között?

És hogy szedi már ki a memóriát belőle 2:42-perctől??

Ilyet videót én is tudnék csinálni, csak megfelelő sorrendbe kell állítani az eseményeket.

Na de, ha van érzéked és türelmed, valamint pótalkatrészeid azokhoz a dolgokhoz, amit fel szeretnél éleszteni, akkor meg fogod tudni csinálni te is.

2021. nov. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!