Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Mi hasonlít az egérszagra?...

Mi hasonlít az egérszagra? Vagy ha egérszagot érzek, akkor az biztos az?

Figyelt kérdés
Panellakás konyhájában. Nem tudom pontosan beazonosítani honnan érzem. A tűzhely irányából, de ha konkrétan odaszagolok, akkor meg nem érzem. Lisztbogár esetleg (bár néztem, a fűszerek nem bogarasak), résbe beesett kaja, patkány...? Mondjuk a patkány sem lenne jobb :( Meg más ilyesmire utaló nyomot nem vettem észre...

2020. szept. 7. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Basmati rizs.
2020. szept. 7. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Áttakarítottam a felületeket, elment a szag. Egy hétig nem voltunk itthon. Valami átjárhatta, vagy összejárhatta addig?

Van itthon rizs, de sima, nem basmati.

2020. szept. 7. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egérkaki kb akkora mint egy rizsszem. Barnás fekete színű.
2020. szept. 7. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Ejszakai allat. Mar irta mas is, a kaki ovalis sotetszurke es eleg sokat pottyantanak. Ha lenne eger, ragcsalasnyomokbol, de legfokepp az urulekbol latnad. Azzal nagyon kell vigyazni, fertozo.

Vannak resek, hezagok, amiken at tudna maszni? Vagy ablakon?

Minden rest probalnek eltuntetni, szellozore meg finom halot, racsot tennek.

2020. szept. 8. 00:30
 5/6 anonim ***** válasza:

A patkány az nem egérszagú, nagyjából szagtalan. Az egér az, ami rettentő büdös.

17 évet éltem (beköltözéskor) új építésű panelben, emeleten, 2-3 évente volt a konyhában egér, szóval nem kizárt nálatok se.

Nem drága egy egérfogó, tegyél ki egyet próbára. Mérget véletlenül se, mert a mérgezett egér mindig a legnehezebben mozdítható bútorok alatt dobja fel a bakancsot, és olyankor még százszorosára fokozódik az illata.

2020. szept. 8. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez jó ellene kis sajttal.

2020. szept. 12. 13:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!