Mostanában pár hete, a biztosíték tábla környékén elég gyakran (1-2 naponta) érzek égett múanyag szagot. Valószínűsítem, hogy ez nem normális, de túlzottan nem zavar. Ti mit javasoltok, mit tegyek?
Az égett kábelszag nem jóra vall, hiszen akár ki is gyulladhat miatta a lakás.
Most éjszakára nyomj le minden biztosítékot, hogy teljesen áramtalanítva legyen a lakás. Holnap, vagy még ma este, de holnapra, hívj szakembert.
Mit tegyél?
Írd meg a részleteket...magánház,vagy társas,kint,vagy bent van a bizt.tábla,újfajta,vagy régi bakelit?
Kapcsolj be valami nagyobb fogyasztót(pl. egy mikrót,és egy vasalót)és nagyon csendben hallgatózz,hogy hallasz-e sercegést.
a regisztrált szerelő a biztos választás. Ha kell intézi az Elműt is.
Ezzel az égett szaggal nem lehet viccelni
Értem. Azért kérdeztem,hogy "mi van ott",mert régi rendszereknél 90%,hogy nullák össze vannak fogva,és egy 5-s,vagy 6-s csavarra vannak közösítve,rátekerve, rendszerint alu.vezetékek. Rengeteg ilyet mutatott az oktatóm,villszer tanuló vagyok.
Mindenképp járj utána,ugyanis a régi vezetékek nagyságrendileg könnyebben végig égnek a szigetelés anyagának milyensége végett,mint a maiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!