Miért szokták gipszkartonból csinálni az álmennyezetet? Polisztirolból nem lehet?
Figyelt kérdés
Pl. ilyen dekor mennyezetburkolókat feltenni a vázra, hozzáragasztani, lefesteni, és annyi:
Az álmennyezetnek különösebb ellenállóképesség nem kell, hiszen csak le van festve, és ott van. Milyen probléma lehet, ha csak ilyen leragasztott, odarögzített polisztirollapokból áll?
2021. júl. 21. 19:21
21/22 anonim válasza:
Amikor láttam, már évek óta így volt. Az is lehet, hogy a T idomokat vagy a polisztirol széleit beragasztózta. Nem tudom és nincs lehetőségem utánérdeklődni.
22/22 anonim válasza:
Ahogy írtam korábban, az valószínűleg kazettás álmennyezet volt, ami szintén gipszkarton lapokból áll.
Bemegy az ember akármelyik "budget" üzletbe vagy irodába és ilyet fog látni.
Vannak ebből is igényesebb, süllyesztett illetve takart bordás elemek, nyilván nem egy árkategória a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!