Praktikerben az olcsóbb mérőszalag is ugyanolyan pontos, mint a drágább?
Figyelt kérdés
Milliméter pontosságról lenne szó. Az olcsó 600 forintos mérőszalag is ugyanolyan pontos, mint a 4000 ezer forintos?2021. febr. 26. 16:52
21/53 anonim válasza:
továbra is lepontozlak, mert jól esik és mert arrogáns köcsög vagy és nincs igazad.
mennyire lehetnek eltérőek a praktikerben forgalmazott mérőszalagok?
a képen látható módon?
te is írtad, hogy a másodos 0,5mm/m csalhat max.
22/53 anonim válasza:
Nem baj én is lepontozlak, de nem ugyanazon személyeket pontozol le te szerencsétlen. De nem látod a fotón, hogy milyen mérőszalaghoz juthatsz hozzá ? Gondolod, hogy az nem Tesco-s ? Vagy létezne olyan, hogy pontatlan mérőszalagok boltja ? Aztán csodálkozol. ha valaki kiakad azon, hogy lepontozod, mikor te vagy a tapasztalatlan ? Valóban nem sokat számít, ha fél mm-t téved a mérőszalag, de ha olyat veszel, mint a fotón, akkor rövidebbnek méred a farkadat. Ha azonos pontosságúak lennének, mint, ahogy a válaszokban írtátok, akkor mi értelme lenne a pontossági osztályoknak ? Egyszerű logika: ha van pontossági osztályozás, akkor nem egyformák a mérőszalagok. Ha úgy gondolod, hogy ennek ellenére neked van igazad, akkor csak pontozz le bátran, mert ahhoz nem kell gerinc, de még vér se a f.szodba.
23/53 anonim válasza:
Ja és egyébként a mérőszalagokon jelölve kell lennie a pontossági osztálynak. Egy ovális karikába beírva. Ha ez nincs, akkor olyat veszel, mint a fotón és nincs reklamáció.
24/53 anonim válasza:
Az osztály is csak azt jelenti, hogy annyi a max megengedett eltérés. Nem kell semennyi legyen benne, és főleg a hőtágulási együtthatóval meg a valós körülményekkel válik értelmezhetővé maga a tényleges pontatlanság is. A vak egyedül te vagy, nem az látható a képen, amit írsz. Ketten írtuk, hogy az elejéből is hiányzik, feltételezem vettek egy olcsót, és preparálták. Viccből született a kép, feature a kilógó lóláb és maga a lelemény is, fel tudod fogni? Szólj ha sikerült olyan mérőszalagot venned, aminek az elejéből fél centi hiányzik!
25/53 anonim válasza:
24, nem látod azt, hogy a vonalak távolsága kisebb a középsőnél ? És akkor én vagyok a hülye.
26/53 anonim válasza:
Kinagyítottam és a képernyőn megmértem : A felsőnél 44mm , a középsőnél 38 mm volt a távolság, annak ellenére, hogy a középső kissé közelebb van a foto lencséhez, azaz még nagyítva is van minimálisan. Szóval akkor kinek van igaza ?
27/53 anonim válasza:
A 3 és 4 centis pontok közt mértem.
29/53 anonim válasza:
#28, biztos mérnök az illető, azok szoktak ilyen bénák lenni. :)
30/53 anonim válasza:
28 és 29, ha nem egy ember két személyisége vagy, akkor pontozd már le ezt a hozzászólást, mert nagyon úgy néz ki, hogy magaddal beszélgetsz.
Szóval, szeretnék két pirosat kapni kb 40%-os egyénektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!