Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet hogy egy olcsó...

Hogyan lehet hogy egy olcsó dekopir sokkal jobb mint egy drágább?

Figyelt kérdés
Vettem egy drágát és nem vagyok vele megelégedve,hangos is nagyon,meg nem úgy vágja a fát ahogy kellene.Vettem egy olcsóbbat és teljesen megvagyok elégedve vele,halkabb is,ráadásul a penge is sokkal jobb minöségü mint amit a drágábbhoz adtak.
2021. febr. 1. 15:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20: fúrásnál nem a gép melegszik túl hanem elolvad a fúrószár a gcibe.

Betonfúráshoz kell az ütőerő, amit a körmös, bolygó műves akármilyen univerzális ütvefúró nem tud, csak az SDS gépek. Az univerzális ütvefúróval max téglát lehet fúrni. Vagy ha betont fúrsz akkor nagyon sokáig fog tartani, és a fúrószárat pihentetni kell, különben konkrétan felizzik és elolvad. Míg ha fogod a legolcsóbb SDS gépet, a hozzá adott fúrószárral mint kés a vajban úgy szalad be a betonba.

2021. febr. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!