Hogyan lehet hogy egy olcsó dekopir sokkal jobb mint egy drágább?
Boschból a 15 ezres az sajnos a legalja kategória, túlárazott szarok. Már csak a "kék" Bosch ér valamit.
Még a Lidl sajátmárkása is 10e körül van.
Boschból egy hasonló gép legalább duplájába kerül.
Egyébként az előtolás ugyanúgy van beállítva?
ma 18:36
Vennem kell egy ilyen Rondy RDY600-SSP-t
ma 19:18
"előtolás ugyanúgy van beállítva?" A skill-en nincs ilyen beálitási mód,sem fokozat állithatóság mégis jobb..
Tudom, le fogtok hurrogni...
Egy rendes hálózati dekopír fűrész 50 ezernél kezdődik.. A tizenötezer ft-os Bosch a barkács Bosch-ok között is a legalja...
Fűrészlap pedig egy-egy márkán belül is millió féle van, az adott feladathoz kéne választani, ugye ?
Amúgy, a Skil nem a b&d hanem a Bosch tulajdonában (volt).
Bosch GST 85 P /PA / PAE gépeknek szinte ma sincs párja..
Amelyik dekopíron nincs szabályozható előtolás, azt meg sem szabadna venni..
Steinhaus ? Mannesmann ? Parkside ? miről beszélünk ? Ezek nem márkák...
#15: persze, ha munkaeszköz, akkor nem ezekből válogatsz.
Ezek barkács kategória. Egy Einhell vagy Parkside géppel teljesen el lehet lenni otthoni barkácsolásnál. A legolcsóbb Bosch ezeknél még sokkal szarabb.
Ahogy egy 200ezres Hilti fúrókalapács sem kell a panellakónak, hanem elég a 15e-s bármelyik, mire tönkremegy már ementálisajtot csinált az összes falból :)
#18: nekem egy kb. 8 éve 10e-ért vasárolt noname SDS fúrókalapácsom van. Brutál sok lyukat fúrtam már vele, nem csak a saját lakásomban, véstem is vele sokat, még köszöni jól van.
Panelbetonba nem jó semmilyen mindenes ütvefúró, csak ha szenvedni akarsz, pont azzal jön a visszahűtés nyektetés.
Inkább vettem egyéb fúrásokhoz egy akkus fúró csavarozót (fa, bútorlap, nagyon ritkán fém).
Ipari porszívó szintén egy einhell van, huszonezer Ft volt, és kibírta a komplett sajátkezű lakásfelújítást, azóta is használom barkácsoláshoz, kocsitakarításhoz. Nyilván ha napi 3 órát menne, nem bírná sokáig, de nekem ezek arra kellenek, hogy ne kelljen földönfutó jobbágyként kuncsorognom meg kölcsönzőkhöz igazodnom ha bármi teendő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!