Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan lehet hogy egy olcsó...

Hogyan lehet hogy egy olcsó dekopir sokkal jobb mint egy drágább?

Figyelt kérdés
Vettem egy drágát és nem vagyok vele megelégedve,hangos is nagyon,meg nem úgy vágja a fát ahogy kellene.Vettem egy olcsóbbat és teljesen megvagyok elégedve vele,halkabb is,ráadásul a penge is sokkal jobb minöségü mint amit a drágábbhoz adtak.
2021. febr. 1. 15:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Közeli vasműszakiban vegyél normális lapot az adott feladatra! Ha nem történik csoda, itt folytatjuk.
2021. febr. 1. 15:47
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak ismert márkák, amik régen jó minőséget gyártottak, megbízik benne az ember ezért többet is kiad egy-egy cuccukért, mint amennyit valójában ér. A kisebbeknek meg még minőséget kell gyártani normális áron, hogy befussanak. Aztán lehet, hogy ők is xarok lesznek.
2021. febr. 1. 15:50
 3/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha ilyen értékes tapasztalatod van akkor már konkrétumokat (márka, tipus) is közkinccsé tehetnél!
2021. febr. 1. 15:56
 4/21 A kérdező kommentje:

1-es kommentelő

Az egyik dekopirból átrakom a másikba a lapot,tehát az olcsóbbol a drágább gépbe és lasabban vágja el ugyanazt az anyagot..

2021. febr. 1. 16:08
 5/21 A kérdező kommentje:
15 ezres bosh dekopir a drágább és 6900ft skill az olcsóbb.
2021. febr. 1. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
27%
A SKIL igazabol a B&D masodmarkaja, nem szoktak azok rosszak lenni. A tartossagaval inkabb lesz baj, a Bosch sokkal inkabb ipari kategoria.
2021. febr. 1. 16:18
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy a drágább hibás volt.
2021. febr. 1. 16:36
 8/21 A kérdező kommentje:

ma 16:18

Steinhaus márkáról mi a véleményed?

2021. febr. 1. 17:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kategóriát veszünk, nyilván a nagy nevekben gondolkodva, legalábbis ha dolgozni szeretnénk. Persze lehet próbálgatni is, csak akkor többe kerül változó eredménnyel végezni, mint venni egy tényleg jót, amivel neki lehet menni egy egyhétvégés macerának úgy, hogy nem hagyod félbe a munkát ilyen baromságok miatt, mint játék használata komoly feladatra.

Ha mindenképp alsó kategóriában akarsz válogatni, akkor persze, hogy azt érdemes, aki jobban ráállt az alsó kategóriára.

2021. febr. 1. 17:17
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
#3 A munkahelyemen akkus Makitát használunk (DJV180). Van hozzá Makita és Bosch fűrészlap is, még sem lehet normálisan használni. 1 éve vettem egy Milwaukee akkusat, Fuel sorozat, fém hajtóműház (FJS). Fémhez kiváló mert bivaly erős, de fához katasztrófa. Vettem hozzá egy Bosch majd egy Milwaukee fűrészlap készletet, nem lehet normálisan beállítani. Régebben használtam egy kék, hálózati Bosch gépet is, annak ellenére hogy hálózati masina volt, a 2-es lemezben már szenvedett. Fában azt sosem próbáltam. Még a 2000-es évek elején vettem kb. 4 eft-ért a Tescoban egy Rondy RDY600-SSP hálózati dekopírt. Azzal a pengével amit mellé csomagoltak egy álom ahogy vágja a fát. Viszont fémre az sem a legjobb. Csak érdekességképp írtam le, a 4 ezres Tescos gép szebben vágja a fát, mint a majd 100 ezres Makita vagy Milwaukee. :)
2021. febr. 1. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!