Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Saját kezű könyvkötéshez...

Saját kezű könyvkötéshez milyen kellékek kellenek, és ezeket hol tudom beszerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy történetet szeretnék könyvbe kötni magamnak. A hozzá való tűt, cérnát, ragasztót hol tudom beszerezni? És mi kell még hozzá?

2021. jan. 16. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:
58%
Ha értelmesen tudsz kérdezni, ("Egy történetet szeretnék könyvbe kötni magamnak." A kötés szempontjábol tök mindegy, hogy egy történetet, üres lapokat, vagy egy gyüjteményt a magyar nyelv gusztustalan kifejezéseiböl, akarsz bekötni!!! A lapok mérete, párosithatosága, hajtogatása, a várhato igénybevétel tulajdonságai ellenben nagyon lényegesek! Valamint az is, hogy milyen ismereteid felkészültséged van ebben a témában. ) kérdezhetsz akár priviben.
2021. jan. 16. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Szabadna kérni - hogy aki szerint a válaszok nem hasznosak. Leírnák hogy melyik mondat - és miért!!!

"És mi kell még hozzá?"

Nyomdai és könyvkötési ismeret...

Kérdésed alapján nem csináltál még ilyent.

Lehet, jobban jársz ha könyvkötővel végezteted.

Sajtoló, papírvágó, esetleg tömbvágó... (Komolyabb Dahle papírvágóval cirka 30 (80g) lapot tudsz szépen vágni. Ha többet tettem be, Nekem mindig fölé vágta.)

Hány oldalból áll a műved? Milyen a papír mérete, súlya, típusa? Milyen igényt kell kielégíteni? Lehet hogy jó neked a tűzés, vagy a ragasztás is...

Mond valamit számodra a szálirány, kifutó, ív, tábla, tükör, préselés, fattyúsor, pdf, vágás?

Ezek tényleg lényegesek:

"A lapok mérete, párosithatosága, hajtogatása, a várhato igénybevétel tulajdonságai ellenben nagyon lényegesek! Valamint az is, hogy milyen ismereteid felkészültséged van ebben a témában."

2021. jan. 17. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!