Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van rá valahol lehetőség,...

Van rá valahol lehetőség, hogy professzionálisan más borítót ragasztassak egy könyvre, vagy az ilyesmivel itthon kell próbálkoznom?

Figyelt kérdés

2020. aug. 17. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy könyvkötészetet érdemes ilyesmivel felkeresni.
2020. aug. 17. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Lejött róla vagy csak nem tetszik?

Ha lejött akkor tényleg könyvkötő tud segíteni.

Ha csak nem tetszik, keress egy másik hasonló méretű könyvet és a porfogó külső réteget tedd át rá, vagy kösd be mint az iskolai füzetet.

Én gyerekként pl féltem a Hobbit borítójától, egy nagyon csúnya sárkány volt rajta. Anyum simán bekötötte egy réteg csomagoló papírba.

2020. aug. 18. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak nem tetszik, viszont szerkesztettem magamnak egy új borítót meg minden. Azóta utána jártam, és egy puhakötéses könyvből nagyon egyszerű itthon keménykötéseset csinálni, úgyhogy az lesz.

Most már csak egy olyan helyet kéne keresnem, ahol tudnak A4-nél nagyobb méretben, színesben, erősebb papírra nyomtatni nekem :D

2020. aug. 18. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Most azért megjelent a lelki szemeim előtt, hogy úgy akarod a Szürke ötven árnyalatát olvasni a vonaton, hogy azt higgyék, a Háború és béke az :D
2020. aug. 29. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Ha fizetsz se olvasnám el azt a rettenetet. Nem, egy új regényről lenne szó, aminél magával a borítón szereplő képpel semmi baj nincs, de úgy néz ki, mintha egy tizenkét évest kértek voln meg rá, hogy rápakolja a szöveget. Nem Times New Roman a cím betűtípusa, de elég közel áll hozzá. :D

Összességében nem a világ vége, de nagy rajongója vagyok a könyv alapján készült sorozatnak, és csak fájt látni. Ha magamnak meg tudom változtatni, miért is ne tenném? :D

2020. aug. 29. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!