A keményborítós könyvkötést mindenhol kézzel csinálják?
Figyelt kérdés
Egy digitális nyomdában egy puha kötésű ragasztott könyv kb 1000 forint, míg ugyanarra kemény kötéssel 7000 forintos árajánlatot adtak, mert egyedileg kézzel csinálják. De gondolom létezik automatikus módszer is, mert azért láttam már olcsóbb nagy példányszámú keményborítós könyveket.2014. júl. 8. 19:19
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy nem kézzel készül mindenhol. Egy csomó keményborítós könyvet kaphatsz teljesen normál áron.
2/3 A kérdező kommentje:
én az egyik legnagyobb digitális nyomdánál kértem árajánlatot, akkor milyen más technikák vannak?
2014. júl. 8. 23:22
3/3 anonim válasza:
Nálunk már a '70-s években is volt táblakészítő gép.
Lehet,hogy nekik is van,de át állni a géppel a te egyedi méretedre egy példányért nem fognak.
Ha varrott könyv lenne a Tiéd,akkor is drágának tartom az árat keménykötésre...ha ragasztott,akkor pláne!
Bár a kézimunka ugye...szerintem ma már nincs is fiatal(középkorú se nagyon)aki tud könyvet kötni.
Keress egy könyvkötőt,kérdezd meg,mennyiért kötné be...max elviszed a lapokat neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!