Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A panellakás fehér tömör...

A panellakás fehér tömör szobaajtajának a belső kerete egy tömör fa vagy a szélei is légcellásak?

Figyelt kérdés
Polcot akarok felfúrni rá és ezért kérdem hogy érdemesebb a széléhez fúrni mert ott tömörebb ? Azt tudom hogy a bejárati ajtók lukas papírajtók de ez a belső kamra és szobák közti fehér ajtó mintha erősebb tömörebb lenne .

#felújítás #faforgácslap #lakásajtó #ajtófúrás #polcfelrakás
febr. 15. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a régiekre gondolsz, az egy léc-deszka keret furnérral borítva
febr. 15. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Keskeny fakeret, kb 5mm farostlemezzel borítva, a kettő között papirráccsal
febr. 16. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem teszel a polcra túl nehéz dolgokat, akkor fel lehet azt fúrni

Én három akasztót fúrtam a fürdőszoba ajtóra és áll, mint Katiban a gyerek.

Annyi a titok, hogy szárnyas dűbelt kell hozzá használni, ami belülről hozzászorítja az ajtó fedőlapjához a rögzítendő valamit, de tényleg csak pár kg-ot bír el, túl nehéz dolgokat nem.

(szárnyas tipli)

tegnapelőtt 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy 10kg s szintit fúrtam fel de azt a két széléhez közel rögzítettem ahol vastagabb a fa, brutál 40x 60 as csavarral 3db al. A karokat egyenként teszteltem 10kg s súlyzóval 20cm kilógásnál és nagyon stabil volt tehát elvileg 20kg ot is rárakhatnék . Tettem fel még egy kispolcot gyengébb helyen ahol alig van fa de azt nem is terhelem max 3kg al de még a kezem alatt is nagyon stabil.
tegnapelőtt 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!