Személyes tapasztalat alapján melyik fúróval lehet könnyen és gyorsan lyukat fúrni falba egy panellakásban?
Kíváncsi vagyok, van-e valakinek kifejezetten pozitív tapasztalata valamelyik géppel.
Csupán polcok, szekrények rögzítése volna a cél.
A hilti egèsz jòl bevàlt
..de ilyen otthoni hobbynak szerintem sok az a gép.. ha csak arra kell hogy otthon ezt azt felszerelj èrdemesebb kölcsönkèrned egy havertol esetleg bèrelni
Na meg a kèk bosch
Nekem ezekkel van szemèlyes tapasztalatom amik beváltak
Hilti bosch
Egyetértek előttem szólókkal. Ha meg normálisat vesz az ember ilyenre, és ha nem minden nap használja, akkor egy életre jó lesz.
Persze lehet venni gagyibb valamit is, aztán meg évek után másikat, és ugyan ott van az ember.
Ha meg úgy van és csak egy polcot kell feltenni, hát akkor akár havertól-szomszédtól is lehet kérni. Főleg szomszédtól úgy, hogyha panelben vagy és megmondod neki, hogy éjjel 3-kor akarod.
ma 11:51-es vagyok
amúgy láttam már olyat is, ami műanyag bevonatú, a borításra értve, aztán mégis használták sokat, mert alatta masszív felépítésű és a műanyag borítás sem ilyen béna akármi vékony szr
a motor méretezése és sok más az kérdés, aminél újabbak úgy vannak, hogy előbb-utóbb leégnek, meg elbszódnak
Most, hogy egy kicsit pénztárca barátabb megoldást is mondjak.
HiKOKI (Hitachi) DH26PC2
40-50.000Ft között van, szóval még csak nem is a vészes kategória.
Ami a fúrószárat illeti, nekünk a 4 élű Makiták és Hikokik beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!