Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Személyes tapasztalat alapján...

Személyes tapasztalat alapján melyik fúróval lehet könnyen és gyorsan lyukat fúrni falba egy panellakásban?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, van-e valakinek kifejezetten pozitív tapasztalata valamelyik géppel.

Csupán polcok, szekrények rögzítése volna a cél.

2023. szept. 26. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Panelban csak SDS tokmányos fúrókalapácsal tudsz normálisan lyukat fúrni, ebből meg a legalapabb barkácsáruházas is jó. Ilyen recsegős műanyagházas "ütvefűrókat" meg felejtsd el, mert az első lyuknál elégeti a vidiás fúró hegyét amit kavicsot fog.
2023. szept. 26. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:

A hilti egèsz jòl bevàlt

..de ilyen otthoni hobbynak szerintem sok az a gép.. ha csak arra kell hogy otthon ezt azt felszerelj èrdemesebb kölcsönkèrned egy havertol esetleg bèrelni

2023. szept. 26. 11:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Na meg a kèk bosch

Nekem ezekkel van szemèlyes tapasztalatom amik beváltak

Hilti bosch

2023. szept. 26. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy ezer éves Gérex van, még akkor vettem mikor Székesfehérváron nyílt az Auchan kb 30 éve, de rengeteget fúrtam, véstem vele a házon. Fémházas párti vagyok, ami a hajtűművet illeti, azok azért bírják.
2023. szept. 26. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyetértek előttem szólókkal. Ha meg normálisat vesz az ember ilyenre, és ha nem minden nap használja, akkor egy életre jó lesz.

Persze lehet venni gagyibb valamit is, aztán meg évek után másikat, és ugyan ott van az ember.

Ha meg úgy van és csak egy polcot kell feltenni, hát akkor akár havertól-szomszédtól is lehet kérni. Főleg szomszédtól úgy, hogyha panelben vagy és megmondod neki, hogy éjjel 3-kor akarod.

2023. szept. 26. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:

ma 11:51-es vagyok

amúgy láttam már olyat is, ami műanyag bevonatú, a borításra értve, aztán mégis használták sokat, mert alatta masszív felépítésű és a műanyag borítás sem ilyen béna akármi vékony szr

a motor méretezése és sok más az kérdés, aminél újabbak úgy vannak, hogy előbb-utóbb leégnek, meg elbszódnak

2023. szept. 26. 11:55
 7/10 Hintalow ***** válasza:
100%
Az a lènyeg, hogy fúrókalapács legyen, ne sima ütvefúró, onnantól a legegyszerűbb sajátmárkás cucc is bőőven elèg lesz alkalomszerű otthoni használatra bármelyik áruházból.
2023. szept. 26. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne körmöstárcsás géppel,hanem légdugattyússal. A panelbeton igen kemény. 7.es jól leírta.
2023. szept. 26. 16:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Milwaukee M12 CH-0 bevalt.
2023. szept. 26. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Most, hogy egy kicsit pénztárca barátabb megoldást is mondjak.

HiKOKI (Hitachi) DH26PC2

40-50.000Ft között van, szóval még csak nem is a vészes kategória.

Ami a fúrószárat illeti, nekünk a 4 élű Makiták és Hikokik beváltak.

2023. szept. 26. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!