Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Otthoni célra Demon CS56T,...

Otthoni célra Demon CS56T, vagy RiWall RPCS 5545 lenne az ideális választás tűzifa aprításra, kisebb átmérőjű fák kivágására?

Figyelt kérdés
Nem terveztem komolyabb márkát vásárolni, amire kellene nekem a gép, arra tökéletes volna egy kínai is.

2020. dec. 4. 20:18
 1/4 A kérdező kommentje:

*CS 65 T

Bocsi, elírtam!

2020. dec. 4. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
kínaiból elektromossal jobban jársz
2020. dec. 5. 07:49
 3/4 Fantom83 ***** válasza:

Én 3 éve "vándor árusoktól vett" Flinke láncfűrészt használok,idáig mindent kibírt.

Többe kerülne felújítani,mint másikat venni.

Ha vennem kellene újra,Flinke FK-9800 -ast vennék.

Megnéztem mindkét említett márkát,otthonra drágáknak tartom.

2020. dec. 5. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A Demon tipikus kamumatricás darab,van olyan jó mint bármely másik de a Riwall legalább azt adja ami rá van írva.Kínai fűrésznél inkább érzelmi alapon lehet dönteni a gyerekbetegségek mindben ugyan azok (olajzási gond,szimering kilökődés,csavarmenet kiszakadás,szívócsonk és benzin vezetékek).Tehát bármelyiket veszed ezek a hibák jelentkezni fognak hol előbb hol kicsit később.Ezektől fény évekkel jobb választás az Efco MTH 5600 tapasztalatból mondom,mindhárom gép volt a kezemben kettővel jelenleg is rendelkezem.A Riwall lényegében pontosan megegyezik a Fuxtec modellekkel -ami nem a legjobb pedigré :)))
2020. dec. 10. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!