Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Lányoknak való láncfűrész?...

Lányoknak való láncfűrész? Ezekről a litiumos akkus ágvágó kertész fűrészekről mi a véleménye a hozzáértőknek? ha már nem tölti az akku akkor ki kell dobni az egész gépet vagy lehet akkut cserélni benne?

Figyelt kérdés

#láncfűrész #kerti munkához #akkus lítiumos fűrészek
2020. nov. 6. 14:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

:)) igaz ... én csak a nullákat számoltam!

Van egy nagy akácfa és egy hatalmas diófa! mindkét fának elkanászosodtak az ágai! A barackfánk már teljesen elhajlott mert nem kap elég napfényt az akácfa lombjától! meg nagyon sok kisebb fa van (szilvafa) amit ki akarok vágni teljesen. 10-15-20 cm fák

10

Igen nekem láncfűrész kell, mert mindig van mit gallyazni meg tüzifát is vágni és nehéz baltával meg kézi fűrésszel .. fel is kell még apritani az ágakat, fákat! nálunk nehezen lehet találni vkit aki akár pénzért is megcsinálná!

2020. nov. 8. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy--bármilyen--magassági ágvágó pláne nem nőnek való,-sem 50 kilósnak,sem pl.75nek....szerintem!
2020. nov. 8. 21:37
 13/15 A kérdező kommentje:
tényleg?? Azt nehez tartani vagy miért? akkor hogy vágjam le a magas ágakat?
2020. nov. 8. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A láncfűrész nagyon balesetveszélyes. Avatatlan kézben akár halálos is lehet. Igen, pl. sikerül úgy belevágni a lábadba, higy elvérzel. Akkir is, ha egy orvos team áll melletted.

És ettől függetlenül is azt szerelni, bellítani, felolajozni kell. Ismerni kell a vészfék működését.

Higyan indítod meg a vágást, hogyan fejezed be.

Ha nem vastag ágakról van szó, ods van egészen aprócska jószág is, de az sem játék.

Jó, tény, hagyományis fűrésszel is érhet baleset.

De nézz meg jó dok láncfűrészes videót, meilőtt döntenél.

Elektromoshoz annyit, hogy indításkor jóval nagyobb az áramfelvétele.

Így lehet, a feltüntetett Watt érték alapján elbírná a hálózatod, de mégis levág a biztosíték.

2021. júl. 20. 19:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Már megvettem! Gallyaztam is vele! Azért megkönnyíti a munkat, atszabtam a kerti fákat rendesen! Végül is egyszerű volt osszeszerelni! Meg olajozni kell meg láncot feszesiteni minden tíz percben vagy amikor éppen kell! Annyira nem bonyolult, csak elesiteni nem elesitettem még a láncot! De azt egyenlőre még nem kell! Azért óvatosan kell vele bánni, mert balesetveszelyes az igaz!
2021. júl. 21. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!