Ezt hogy lehetne megjavítani?
Figyelt kérdés
Szétrepedt a láncfűrészem benzintankja pedig nem húztam meg erősen
Házi megoldásra gondolok. Tankcsere és láncfűrész csere kilőve. Hőlégfújóm és gáz égős forrasztó az aminek nagy gázpatron kell ezek nincsenek minden más ötlet jöhet
2020. okt. 31. 14:58
1/6 anonim válasza:
szilikonnal és telfon szalaggal megoldható szerintem, de nem biztos, h szép és tökéletes lesz :) egy próbát megér.
2/6 anonim válasza:
Műanyaghegesztőt kérdezd meg, hogy meg tudja-e csinálni?! Sajnos ezek olaj és benzinálló műanyagból készülnek, és van, hogy a ragasztó meg sem tapad rajta rendesen.
3/6 A kérdező kommentje:
Esetleg forrasztó pákával megolvasztani és összehúzatni?
2020. okt. 31. 17:32
4/6 anonim válasza:
Én forrasztópákával szoktam összeolvasztgatni, majd elsimítgatni.
5/6 anonim válasza:
Vegyél egy nagyméretű csőszorító bilincset ,és egy két komponensű műgyanta ragasztót.Kend körbe kívülről a kiálló tank peremet jusson a repedésbe is majd kend be a bilincset is és húzd rá szorítsd meg,hagyd megszáradni.24 óra múlva próbáld bele a tanksapkát ha szorul ne hajtsd bele hanem csiszoló papírral csiszolj le a menet átmérőből addíg még könnyedén bele nem halytható.Ha nem tömít új O-gyűrű kell rá.Amúgy a tank 2-3 ezres én valószínűleg azt venném meg az a legjobb megoldás..
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó és utolsó előtti köszi mind kettő hasznos válasz volt. Ma reggel forrasztópákával csak finoman megolvasztottam összehúzás nélkl, alig látszik a nyoma és tökéletesen forraszt ha legközelebb nagyobb vagy ez nem válik be akkor kipróbálom az epoxis megoldást.
2020. nov. 1. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!