Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Folyat a mosógépből a csapba...

Folyat a mosógépből a csapba menő szifon. Hogy tudnám ideiglenesen megjavítani?

Figyelt kérdés
Valamiért folyat a szifon, nem tudom mi lehet a gond, szerintem el van dugulva. Már hívtam szerelőt, de addig is szeretnék mosni. Ha kiszedem a szifonból a mosógép kivezetőcsövét, akkor kifolyik a víz ami a csapból jön? Vagy megfogja az a golyó, ami a szifonban van? Ha kiszedtem akkor csak beletenném a kádba a csövet addig. Bocsi az amatőr kérdésért.
2020. jún. 21. 14:07
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve nem 100% hogy pont a szifonból folyik a víz, ugyanis van még egy cső bevezetve ami valami folyadékot (párát?) vezet el a bojlertől a csapba. És az is fel szokott jönni picit mikor megnyitom sokáig a csapot.
2020. jún. 21. 14:08
 2/2 anonim válasza:
Leszedheted a szifonról a mosógép csövét, de a helyét ahová fel volt szerelve le kell dugózni(parafa dugó), ha használni akarod a csapot, mert kifolyik a víz.
2020. jún. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!