Lányoknak való láncfűrész? Ezekről a litiumos akkus ágvágó kertész fűrészekről mi a véleménye a hozzáértőknek? ha már nem tölti az akku akkor ki kell dobni az egész gépet vagy lehet akkut cserélni benne?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 14:28
1/15 mindentudó99 válasza:
Nyilván minden akus gépbe lehet uj akut kapni. Azért ki dobni nem kell. Használhatod és az elektromost is. Benzines nem való nőknek. Nehéz, veszélyes
2/15 anonim válasza:
Idegesítő lehet ha munka közben kifogy az akku.
Vegyél elektromosat, harmad annyiba kerül.
3/15 anonim válasza:
A legkisebb benzinessel egy nő is elboldogul.
4/15 A kérdező kommentje:
egy tesze -tosza is:)? egy 50kg-s?
2020. nov. 6. 22:37
5/15 anonim válasza:
igen...például egy a legkisebb Hecht,az férfiembernek egykezes fűrész.
7/15 anonim válasza:
Kerdes mennyi ra a keret. Milwaukeenak ev elejen jott ki egy 12V-os agvago lancfuresz, konnyu, celnak megfelel, akkut annyit veszel hozza amennyit akarsz, csak az ara 6 szamjegyu kofferben, toltovel mindennel.
8/15 A kérdező kommentje:
hát én csak egy stihl gta 26 ra gondoltam, de sokaltam az 50ezret érte ha ki kellett volna dobni az akku miatt!
Ha egy magassági ( teleszkopos) ágvágot veszek akkor azt nekem kell összeszerelnem , feltenni a láncot rá stb? nehéz összeszerelni? Erre 20-30 ezer köruli értéket szánnék , semmi esetre sem 5 számjegyűt!
Ez pl jó lehet?
2020. nov. 7. 17:38
9/15 anonim válasza:
Ha internetről rendeled, akkor neked kell összeszerelni, ha boltban veszed, akkor nem.
Mire akarod használni?
A 20-30 ezer is 5 számjegyű.
10/15 anonim válasza:
Kicsi szívem..Neked nem láncfűrész kell hanem egy fűrészes pali..-ajánlom magamat!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!