Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy lehetne ràcsot vagy...

Hogy lehetne ràcsot vagy valamit tenni az ablakra így, hogy a cicàm ne tudjon kimenni?

Figyelt kérdés

Van màr egy ablak a hàzban, amire egy kerítés elemből kivàgott ràcs van feltéve a hàz homlokzatra. Viszont ezzel az ablakkal az a baj, hogy ide eleve létràval kellene felmenni, ha fel ér egyàltalàn odàig, mert a màsik ablaknàl volt terasz, azt onnan meglehetett oldani. Ide is lenne ilyen kerítés elem, de ennek az ablaknak az alsó sarkàban jön be az internetkàbel, annak ott valahogy ki kellene vágni a helyét, de ha kívülről nem tudjuk feltenni a ràcsot, akkor belülről hogy lehetne, úgy hogy legjobb a homlokzatra lenne rakni, meg persze hogy az ablak is csukható maradjon.

Vagy esetleg mit lehetne még felrakni, amit könnyebb, de nem macskahàló, mert arról azt hallottam, hogy van, akinek azon is kiszökött a cicája...

Előre is köszönöm, bocs, ha hülyén magyaràztam!

2020. aug. 18. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szunyoghalo. Nekunk 20 eve tokeletesen macskaallo.
2020. aug. 18. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Nekem sajnos elég vadorzók a cicàm, szerintem simàn szét tudnà azt ràgni...:/ Egész napra tuti nem mernék otthon hagyni őt úgy, hogy nyitva van az ablak.

2020. aug. 18. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Van konkrétan erősített macskaháló, de jobb, ha szakember teszi fel.

[link]

2020. aug. 18. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:

3-as vagyok,most olvasom, hogy macskaháló nem kell.

Pedig az a legjobb, nem tudom, hogy mekkorka macska az amelyik átfér rajta.(?)

Ezért is írtam a szakembert, hogy a cica ne tudja szétszedni.

Egyéb ötletem nincs!:(

2020. aug. 18. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Macskahálót nem szedi szét. Ha az ablakkeret fából van, szögeléssel te is fel tudod szerelni, akár belülről is. Nálam is így volt, kb. 5-10 centinként szögeztem, a hálót jól kifeszítve.
2020. aug. 18. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem akkor ezt! Viszont sajnos műanyag keretes az ablak...:/ Arra is fel lehet tenni?
2020. aug. 19. 03:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom merre laksz, de ezekkel vedd fel a kapcsolatot, ők egy keretre dolgozzák rá és azt rögzítik az ablakhoz. Ráadásul a keretre rátekerik, tehát ha kijön valahol egy szög, akkor sem lesz lyuk.

[link]

2020. aug. 19. 07:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is velük készíttettem erkélyre. Léceket szereltek fel körbe és arra ment a háló. Nem volt olcsó mulatság, kb. 7 évvel ezelőtt anyaggal együtt úgy 40-50 ezer körül.
2020. aug. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!