Mozgó hűtőszekrény rögzítése?
Üdvözletem. Vásároltam egy szép új kisméretű (80 cm magas) hűtőszekrényt, ami minden jel szerint remekül működik, az az egy gond van vele, hogy ajtónyitáskor mindig elmozdul a helyéről. A lábait beállítottam szintbe tehát billegni nem billeg, de így igazából mindig ki kell húznom a konyhapult alól és a másik kezemmel a tetejét lenyomni ahhoz hogy elmozdulás nélkül ki tudjam nyitni
A most kicserélt ugyanilyen méretű elődjével ilyen probléma nem volt mert az már elég öreg volt, és az ajtó gumija már nem fogott olyan erősen, úgyhogy a kinyitásához szinte semmi erőfeszítés nem kellett; nem gondoltam hogy az újnál ez majd probléma lesz
Kérdezném hogy mi ilyenkor a megoldás, meg lehet ezt oldani helyből, vagy valami plusz alátámasztó céleszközt kell venni hozzá, vagy a konyhapulthoz/falhoz kellene rögzíteni?
Nem lehetne a hűtő tetejéhez, vagy aljához egy deszkát(bútorlapot) tenni vízszintesen és a pulthot rögzíteni? És ez fogná vissza a hűtőt?
Esetleg ragasztasz valami csíkot az ajtóra, hogy azon át fogjon a mágnes, így gyengébb lesz (öntapadós tapéta, vagy van ragasztóval ellátott szivacs -talán kétoldalas ragasztóval...)
Felülről, vagy két oldalról valamilyen távtartókkal beszorítanám a helyére.
Félig van sörrel, sallang meg megy fölülre, rögtön nincs ilyen gond. :)
A lába és alatta a talaj nem csúszik túlságosan? Sutyiban lehet gumit rakni a talpra is, meg alatta a földre is. Szép tiszta felületek kellenek (féktisztító spray) és biztos a hűtő átmeneti üzemen kívül helyezésének szükségessége, de utána már csak nem szórakozik. Ha mégis, akkor tégla a valagába, mármint tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!