Kompresszort szeretnék építeni, de nem hűtőszekrényből, mert leginkább autófényezéshez kell, tehát jó lenne ilyen 2-10 bar közötti nyomást de azt úgy, hogy a kb5 -t folyamatosan tudja tartani. Ezt hogy tudom megoldani?
A Zil kompresszorhoz is lehet kapni-akár vásárban is-víz-
,és olajleválasztót
tegnap 22:08! Olajleválasztóról hallottál már?
Én se azt írtam, hogy a tartályban összegyúlt kondenzvizet csapassa bele egy az egyben a friss fényezésbe.
Nekem ez van és tökéletesen megfelel a célra.
Jól van 8-as. Végül is igazad van, kicsit én is túlreagáltam, de én nem vette észre, hogy a gyakorlatban ez amiről írsz problémát okozna. Ha a maximális precizitásra törekszel, lehet kapni készen fényezéshez ipari kompresszort, ami úgy fél millás kategória. De a kérdező szavaiból úgy vettem ki, hogy ő eléggé költségérzékeny.
Egyébként 5-ös vagyok. A kopresszort a fateromtól örököltem, ő géplakatos volt, nagyon értett az ilyen gépekhez. Ez a Zil meg elnyűhetetlen, szerintem engem is túl fog élni. :)
Hasonló összeállítású, mint amit a 7-es írt. A kompresszor két henger vízhűtéses, elég nagy teljesítményű, hamar felnyomja a tartályt. Nyomáskapcsolója nincs, folyamatos üzemben megy a motor, a tartálynyomást egy állítható lefúvószeleppel lehet szabályozni. És egy Festo víz- és olajleválasztó van rajta, amivel a kimenő nyomást is lehet külön állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!