A hütőszekrény melletti nagyobb réseket oldalt a fal és a hűtő között hogyan lehetne praktikusan elzárni, hogy ne gyűljön ott a por?
A hűtő egy beugróban van, és a beugró két oldalán van egy-egy 5-5 centis rés a fal és a hűtő között. A hűtő ugye ritkán van mozgatva, így a két oldalán a fal mellett csak gyűlik a por, amihez porszívóval sem könnyű hozzáférni.
Mivel lehetne a hűtő melletti felesleges nagy réseket szépen lezárni, hogy ne gyűljön ott a kosz?
Igen, keresgéltem, és közben láttam, hogy az 5-5 centi jó is, hogy van oldalt.
Kellemetlen, mert az a rész tényleg csak koszgyűjtő. Esetleg felülre a tetejéhez lehetne applikálni valamit, hogy legalább fentről ne essen be oda semmi, oldalról közben meg szellőzhetne?
Szabass le egy akkora bútorlapot mint a hűtő, alá négy bútorgörgőt, takarításkor egyszerűen kigurítod aztán vissza.
Vagy mint nálunk, egy kb. 25 cm magas négy lábon álló asztalkán van a hűtő, könnyű alányúlni takarításkor.
Nem reklámoznék, csak hirtelen ezt találtam. Csodákra képes. Pedig pasi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!